La Generalitat se suma a la Setmana Pobresa Zero

Guardar

Setmana Pobresa Zero
Setmana Pobresa Zero

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació s'adhereix un any més a la Setmana de la Pobresa Zero. El director general de Cooperació, Federico Buyolo, ha assenyalat que, esta setmana, "pretén posar en relleu la situació de desigualtat i de pobresa que, encara, existeix en el món".

Sota el lema "No deixem a ningú enrere", des d'este dilluns fins dissabte 15 d'octubre, la coordinadora Pobresa Zero en la Comunitat desenvoluparà tota una sèrie d'actes i mobilitzacions en les quals col·laborarà la Generalitat.

Buyolo ha explicat que "des del govern valencià estem treballant precisament per a acabar amb estes circumstàncies i sumar-nos així a l'Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), la qual pretén, fonamentalment, acabar amb la pobresa en el món i amb totes les desigualtats".

Entre els principals actes d'esta setmana solidària destaca la tercera edició de la "Nit Solidària" que se celebrarà el divendres 14 d'octubre en el Teatre Principal de València així com les manifestacions que, des de la coordinadora, s'han organitzat per a este dissabte en les principals ciutats de la Comunitat Valenciana amb motiu del "Dia internacional per a l'eradicació de la pobresa".

"Crec que estes activitats vénen a facilitar i a visibilitzar la necessitat que tots ens impliquem en la solució d'este problema perquè som la primera generació capaç d'acabar amb la fam en el món", ha destacat el director general de Cooperació.

Arxivat a:

Destacats