La Diputació destinarà 150.000 euros perquè els municipis costers desestacionalitzen el turisme

Segons Pilar Moncho, l’objectiu és activar les economies locals durant tot l’any

Guardar

LÍNIA AJUDES PLATGES
LÍNIA AJUDES PLATGES

El Patronat de Turisme de València ha convocat les ajudes econòmiques destinades a municipis costaners per a la realització d'activitats que contribuïsquen a la desestacionalització i dinamització turística. Amb aquesta línia d'ajudes, dotada amb 150.000 euros, el Patronat completa la seua acció estratègica de gestió turística mitjançant les bases de subvencions que impulsen l'explotació de recursos i l'ordenació d'activitats amb nous productes turístics competitius i sostenibles en tots els municipis.

Tal com destaca la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho “València Turisme va dissenyar les ajudes a municipis costaners en 2017 per a eliminar l'arbitrarietat de l'antic sistema de concessió directa de subvencions per bandera Q de l'ICTE”.

“Des del Patronat de Turisme apostem per una convocatòria plural i oberta a tots els municipis costaners per a activar les economies locals durant tot l'any i no solament en els mesos d'estiu”, assegura Moncho.

Els beneficiaris de les ajudes per a desestacionalització són els 24 municipis costaners valencians que tenen platja: Sagunt, Canet d'En Berenguer, Puçol, El Puig, La Pobla de Farnals, Massamagrell, Massalfassar, Albuixec, Albalat dels Sorells, Foios, Meliana, Alboraia, València, Sueca, Cullera, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Gandia, Daimús, Guardamar, Bellreguard, Miramar, Piles i Oliva.

Segons les bases de la convocatòria, l'extracte de la qual ha sigut publicat en el BOP nº137 de 2018, el termini per a sol·licitar les ajudes està obert des d'avui fins a l'1 d'agost. Per a accedir a les subvencions, el Patronat de Turisme exigeix com a requisit als municipis el compromís d'adhesió al Codi Ètic del Turisme, que haurà de ser remès a l'Agència Valenciana del Turisme.

Arxivat a:

Destacats