La Conselleria d'Habitatge adjudica a Nules vuit habitatges en règim de lloguer social

Un dels habitatges ha sigut cedit a una família afectada per una execució hipotecària.

Guardar

La Conselleria d'Habitatges, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha adjudicat a Nules vuit habitatges en règim de lloguer social a famílies amb recursos molt limitats residents en el municipi.

En la cessió dels habitatges han estat presentis la directora general de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Blanca Marín, l'alcalde de Nules, David García, i el regidor d'Habitatge, Antonio Romero. Posteriorment, han mantingut una trobada per valorar la situació dels habitatges del parc públic de la Generalitat que gestiona en la localitat.

En el mateix s'ha posat l'accent en la importància que té per la Generalitat oferir el màxim nombre d'habitatges als col·lectius més desfavorits. Precisament, una dels habitatges cedits ha estat a una família que havia perdut la seva casa a causa d'una execució hipotecària.

En els últims mesos, la conselleria ha treballat en la reparació d'aquests vuit habitatges, la qual cosa ha suposat una inversió de més de 52.000 euros. En el mes de març, ja es va adjudicar un altre habitatge a Nules a una altra família amb dificultats econòmiques.

Per tant, amb la cessió d'aquests vuit habitatges, la conselleria té ocupats tots els seus immobles en aquest municipi, ja que dels 56 que gestiona a Nules, 16 estan en règim de venda amb pagament ajornat i les 32 restants en lloguer.

En la reunió, també s'ha parlat del Pla de Normalització que s'està desenvolupant conjuntament amb els serveis socials de l'ajuntament en dos grups de Nules, l'Inés Alcázar i el José Solís.

La conselleria ja ha realitzat les inspeccions dels habitatges per mantenir actualitzada la situació dels residents i respecte als subministraments d'electricitat, aigua i gas.

El següent pas serà l'organització de sessions informatives dirigides als veïns d'habitatges públics amb falta de pagament, per oferir-los acords i facilitar l'abonament. En aquestes reunions, també se'ls donaran a conèixer les bonificacions de les quals es poden beneficiar, tenint en compte els seus ingressos econòmics i nombre d'integrants de la unitat familiar.

Arxivat a:

Destacats