La Conselleria d'Economia Sostenible aprova el calendari de fires comercials de la Comunitat previstes per a l'any 2021

IFA i Fira València acolliran 49 certàmens comercials nacionals i internacionals

Guardar

fira valencia ep
fira valencia ep

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, mitjançant la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum, ha aprovat el calendari de fires comercials de la Comunitat Valènciana de l'any 2021.

El calendari estableix que al mes de febrer està prevista la celebració en la Institució Firal Alacantina, (IFA), de la Mostra Provincial de Caravaning, Càmping, Oci i Temps Lliure. En ella es tractaran totes les novetats relatives a caravanes, autocaravanes, remolcs, mòduls, cases prefabricades i articles per al càmping del 12 al 14 i del 19 al 21 de febrer.

En març, Fira València acollirà Forinvest, el Fòrum-exposició internacional de productes i serveis financers, inversions, assegurances i solucions tecnològiques per al sector i Laboralia, el certamen integral de la prevenció i els recursos humans .

Així mateix, entre març i abril tindrà lloc també a Fira València la celebració de la Fira del Vehicle de Selecció i Ocasió i la Fira de l'Automòbil, Vehicle d'Ocasió i Comercial.

El Saló Internacional de la Pell, Components i Maquinària per al Calçat i la Marroquineria, Futurmoda, està previst per als dies 7 i 8 d'abril en IFA i el Saló Professional d'Estètica, Spa, Ungles i Perruqueria, Beauty València, l'acollirà Fira València al mes d'abril.

Segons contempla el calendari, del 7 al 9 de maig a IFA se celebrarà la Fira de l'Automòbil Nou, Firauto, el Saló de l'Automòbil d'Ocasió, Expocar, i la Fira de la Motocicleta, Sobre2Ruedas.

Funermostra i Cevisama

Del 19 al 21 de maig, en Fira València es podrà visitar la Fira Internacional de Productes i Serveis Funeraris, Funermostra, del 24 al 28 de maig tindrà lloc el Saló Internacional de Ceràmica per a l'Arquitectura, Equipament de Bany i Cuina, Pedra Natural, Matèries primeres, Fregides, Esmalts i Colors Ceràmics, Texas i Rajoles, Materials i Utillatge per a Solats i Enrajolats i Maquinària, Cevisama.

Cal destacar que entre maig i juny està previst també a Fira València la celebració de la Fira del Magatzem, la Distribució i Punt de Venda, Encaixa, i la Fira de Solucions en Plàstic per al Packing, Made From Plastic.

Certàmens d'estiu

En estiu, IFA acollirà els dies 26 i 27 de juny el Saló del Manga i Cultura Japonesa d'Alacant, la Fira de Productes Ecològics i Estil de Vida Saludable, EcoAlicante, del 10 a l'11 de juliol i el Saló d'Estètica, Cosmètica, Bellesa i Perruqueria, Jesal-Extetic, els dies 10,11 i 12 de juliol.

Mentre que a Fira València es desenvoluparà en juliol la Fira Internacional de la Moda Infantil i Juvenil, FIMI, el Dia Màgic by FIMI, Fira de Comunió i Cerimònia, i el Festival digital Dreamhack València.

Al mes de setembre, a IFA se celebrarà del 10 al 12 la Fira de Materials de Construcció, Reforma i Rehabilitació, Firamaco Reforma i Rehabilitació, el Saló de l'Estalvi Energètic, Energy, i el Saló de Mobiliari, Equipament i Decoració de la Llar, Firahogar. De l'11 al 12 de setembre tindrà lloc el Saló de la Infància, KIDS & CO i del 24 al 27 es celebrarà la trobada de l'estil de vida Mediterrani Gastronòmica.

De la mateixa manera, a Fira València es desenvoluparà el Saló Internacional de Tèxtils per a la Llar i la Decoració, Home Textils Premium by TextilHogar, la Fira Internacional del Moble- Fira Internacional d'il·luminació, Fira Hàbitat València, el Saló de Joves Talents en Disseny, NUDE, i el Saló del Moble i l'Equipament per a la Cuina, Espai Cuina-SICI.

Del 5 al 7 d'octubre tindran lloc la Fira internacional de Plantes, Flor, Jardineria, Tecnologia i Bricojardí, Iberflora, la Fira Internacional de les solucions medioambientals i l'energia, Ecofira, i la Fira de l'Aigua, EfiAqua, en Fira València. El Saló internacional de la Pell, Components i Maquinària per al Calçat i la Marroquineria, Futurmoda, se celebrarà els dies 20 i 21 d'octubre a IFA.

Destacar també que del 21 al 23 d'octubre Fira València acollirà el Saló internacional de la Franquícia, Oportunitats de Negoci i el Comerç Associat, SIF, i els dies 23 i 24 d'octubre tindrà lloc a IFA el Saló de Videojocs, Còmics, Cinema i Sèries, Video Game Comic.

A més, en Fira València se celebrarà en octubre el Saló de Productes i Serveis per a Esdeveniments i Celebracions, Festa i Noces, el Saló del Còmic de València i la Fira Immobiliària del Mediterrani URBS.

Fires novembre i desembre

Al novembre, en Fira València es desenvoluparà el Saló Integral de la Motocicleta, 2 Rodes, i el Saló de les Bicicletes de València, VLC Bike's, (del 12 al 14), la Fira Internacional de Maquinària i Eina per al Moble, Fusteria i Decoració, FIMMA, (del 15 al 19), la Fira Internacional de Proveïdors Sector Fusta, Moble i Decoració, Maderalia, (del 15 al 19), la Fira Internacional d'Atraccions de Fira, Parcs Infantils, Maquinària per a Jocs d'Atzar i Elements Auxiliars, Induferias (23 al 25), la Fira Internacional d'Articles Inflables, Hinchalia (23 al 25), i el Gran Esdeveniment de la Gastronomia, Mediterrània Gastronómica.

En IFA es podrà visitar al mes de novembre la Fira de les Festes Populars, ExpoFiesta i el Saló de les Noces i Comunions els dies 5 i 7, la Fira de l'automóbil nou, Firauto, el Saló de l'Automóbil d'Ocasió, Expocar, i la Fira de la Motocicleta, Sobre2Ruedas, des del 19 fins al 21.

Del 3 al 8 de desembre Fira Valencià comptarà amb esdeveniments com la Fira de l'Automòbil, Vehicle d'Ocasió i Comercial, del 26 de desembre fins al 4 de gener, la Fira de la Infància i la Joventut de València, Expojove i amb la Fira Internacional de València, FIV, així com el Saló del Bebé i les Noves Famílies, Fira Bebé, que tindrà lloc en desembre.

Finalment, IFA acollirà els dies 11 i 12 de desembre el Saló del Gos i Altres Animals de Companyia, Expomascotas, i l'Exposició d'Oci Infantil i Juvenil, ExpoNadal, del 27 de desembre al 4 de gener.

Destacats