La botiga online de Consum arriba a 16 nous pobles valencians i s'expandeix per Múrcia

Guardar

App de Consum
App de Consum

Consum ha ampliat la seua botiga online a 16 poblacions de la Comunitat Valenciana i a trenta poblacions de Múrcia amb el que s'aconseguirà a prop de 417.000 clients potencials, segons han assenyalat fonts de la cooperativa.

D'aquesta manera, se sumen al servei Gandia, Daimús, el Grau de Gandia, Xeraco, Xeresa i Torís a la província de València; a Altea, Crevillent, Pedreguer i Beniarbeig a la província d'Alacant i a la Vilavella, l'Alcora, Costur, La Foia, Figueroles i Sant Joan de Moró a la província de Castelló.

En total, la botiga en línia de Consum està disponible en més de 270 poblacions de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona, Almeria i Múrcia i continuarà la seua expansió en els pròxims mesos.

La botiga en línia de Consum disposa de més d'11.500 articles, entre els quals destaquen els aliments frescos al tall, com a carn, peix i xarcuteria i per a "garantir el millor servei, la comanda en línia es prepara des del mateix supermercat", segons les mateixes fonts.

A més, els clients de Consum ja poden fer la compra en línia des de l'App Món Consum, que permet poder comprar, consultar els seus descomptes, rebre el seu Xec regal abans o fer llistes de la compra, entre altres.

Arxivat a:

Destacats