L'IVAS i la UPV promouen la formació i inserció laboral de persones amb diversitat funcional

Guardar

Palau_generalitat
Palau_generalitat

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià d'Acció Social (IVAS), entitat adscrita a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, i la Universitat Politècnica de València per a promoure accions de formació i inserció laboral de persones amb diversitat funcional.

Aquesta col·laboració preveu el desenvolupament d'activitats formatives dirigides a les persones amb diversitat funcional i de suport a la inclusió d'aquestes persones facilitant el seu accés al mercat de treball, així com a la realització de pràctiques professionals.

D'altra banda, el conveni contempla també que estudiants de la Universitat Politècnica de València participen en aquestes accions i que tinguen la possibilitat d'accedir a pràctiques formatives en centres de l'Institut Valencià d'Acció Social.

Aquest conveni arreplega la gestió compartida entre l'IVAS i la UPV dels coneixements adquirits durant el procés de les intervencions que es duguen a terme. Així mateix, es contempla l'intercanvi d'informació, experiència i bones pràctiques professionals i la participació en campanyes divulgatives de sensibilització.

L'impacte d'aquest tipus de medicaments en la despesa de farmàcia hospitalària de la Generalitat Valenciana és molt alt. Per això és important la regularització per primera vegada de l'adquisició d'aquests, ja que amb anterioritat s'anaven adquirint mitjançant expedients de rescabalament.

Arxivat a:

Destacats