L'increment de turistes internacionals deixa unes despeses rècord al juliol de 1.006 milions d'euros, un 8,7% més que en 2015

Guardar

turistas
turistas

Les despeses dels turistes estrangers en la Comunitat Valenciana al juliol va aconseguir els 1.006 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment interanual del 8,7%, segons les xifres proporcionades este dimarts per l'enquesta de despesa turística Egatur que publica l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

A este respecte, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que "és molt important que l'increment en el nombre d'arribades vinga acompanyat per un augment de les despeses totals, ja que un dels nostres principals objectius és incrementar la rendibilitat d'empreses i destins turístics".

Per mercats d'origen, cal destacar l'increment de les despeses observades fins a juliol en els mercats francés (+54,1%) , nòrdic (+15,3%) , italià (+18,7%) i britànic (+4%).

A estes dades positives relatives a l'increment de la despesa total al juliol se suma l'obtingut també per al conjunt dels set primers mesos de l'any, període en què l'increment interanual aconsegueix el 11,2%, amb un total de 4.040 milions.

A este increment de la despesa en destí del turista internacional que visita la Comunitat Valenciana cal afegir l'increment del nombre d'arribades procedents de tots els nostres principals emissors de turistes estrangers. Així, les dades de l'enquesta nacional Frontur que es va publicar fa uns dies mostren que la Comunitat Valenciana ha sigut el destí principal de prop de 4,4 milions de turistes internacionals, la qual cosa representa un 17,8% més que en el mateix període del 2015.

Destacats