Hisenda desbloqueja la residència per a persones amb diversitat funcional d'Ontinyent

Martínez ha subratllat la col·laboració entre institucions públiques i entitats privades per a optimitzar el patrimoni en benefici de tots els valencians.

Guardar

Hacienda
Hacienda

La directora general del Sector Públic, Empar Martínez, i Vicent Ortiz, membre del Consell d'Administració de Caixa Ontinyent, han subscrit l'escriptura de cessió de l'ús de l'immoble propietat d'aquesta entitat financera, que està destinat a albergar una residència per a persones amb diversitat funcional de caràcter psíquic.

Amb aquesta signatura, es desbloqueja la situació d'aquest immoble de quasi 2.000 metres quadrats que ha sigut construït per Caixa Ontinyent sobre una parcel·la, que va ser cedida per l'Ajuntament d'aquest municipi per a situar en les seues dependències una residència per a persones amb diversitat funcional de caràcter psíquic. Aquest conveni de col·laboració va ser subscrit en 2007 entre la Caixa d'Estalvis i Mont de pietat d'Ontinyent, l'Ajuntament i la Conselleria de Benestar Social.

Una vegada finalitzades les obres de construcció de l'edifici, l'expedient es va remetre a la direcció general de Patrimoni perquè fóra aquest departament, que no va participar en l'acord inicial de cessió signat en 2007, qui procedira a subscriure amb Caixa Ontinyent l'acord pel qual se cedeix l'ús d'aquest bé a la Generalitat.

Garanties addicionals

La Conselleria d'Hisenda, a més d'agilitar una gestió paralitzada des de 2007, ha exigit garanties addicionals a les quals inicialment figuraven en l'acord inicial, a fi que, en cas de sorgir reclamacions per danys i perjudicis derivades de les càrregues existents en l'immoble, aquestes no recaiguen sobre la Generalitat. Una vegada inclosa aquesta excepció, s'ha procedit a la signatura de l'escriptura de cessió de l'ús d'aquest immoble, que en breu serà equipat i serà adjudicada la seua gestió per part de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Després de la signatura d'avui, la directora general de Sector Públic, Empar Martínez, ha destacat la "importància de la col·laboració entre entitats privades i les institucions públiques, que permet optimitzar un patrimoni l'ús del qual va a reportar grans avantatges per a la ciutadania".

"El cas de la residència per a persones amb diversitat funcional de caràcter psíquic d'Ontinyent és l'exemple perfecte, -ha explicat Martínez- doncs, gràcies a la col·laboració entre dues administracions públiques i un ens privat, hem aconseguit posar en valor un ben immoble que estava en desús i del que es van a poder beneficiar els valencians".

Arxivat a:

Destacats