Francesc Colomer presenta en Cambra València l'esborrany de la Llei de Turisme

La Cambra serà un dels òrgans que formaran part del futur comit´r estratègic

Guardar

presentación borrador Ley de Turismo en Cámara Valencia
presentación borrador Ley de Turismo en Cámara Valencia

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha apuntat que la Cambra de comerç de València "serà un dels òrgans que formaran part del futur comité estratègic inclòs en la futura Llei de Turisme" i que, tal com ha remarcat, "serà una de les grans aportacions a la nova governança, on tot l'ecosistema públic i privat tindrà acomodament per a definir i avaluar la política turística de la Generalitat". Així ho va posar de manifest en la reunió que va mantenir ahir amb empresaris del sector a la qual va assistir el president de Càmera València, José Vicente Morata.

Colomer, que ha iniciat el dijous una ronda de contactes en la Cambra de comerç de València, ha avançat que la seua intenció és recórrer tota la Comunitat Valenciana "en una campanya de divulgació per a compartir i escoltar, dins la tramitació d'un projecte de Llei que està cridat a jugar un paper molt important en l'economia d'esta comunitat".

Per al màxim responsable de Turisme de la Comunitat Valenciana, la futura Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat "el que cerca és posar damunt de la taula i de l'imaginari col·lectiu una proposta de valor, un relat com a destinació que ens servisca per a competir en el mercat".

D'esta forma, ha assegurat que la nova legislació "ens constitueix com una destinació singular, genuí i capaç d'identificar els seus trets d'excel·lència per a valorar i ser diferents en un món global".

Per a Colomer, "és el moment de transformar", ja que "ara que les xifres són positives és hora de respondre amb una Llei que volem que siga de tots, per açò cerquem el màxim consens tant entre el sector com amb la societat valenciana".

En este sentit, ha volgut posar l'accent que esta normativa "ha de servir perquè ens deixen de veure com un sector més de l'economia, que conjunturalment dóna alegries, i ens prepara per a la gran transformació cap a una economia turística amb totes les seues transversalitats i connexions".

Destacats