Ford Almussafes cancel·la dos dies d'ERTE en la planta de fabricació vehicles

Guardar

Operaris treballant a la planta Ford Almussafes
Operaris treballant a la planta Ford Almussafes

La Comissió de Seguiment de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació en la factoria de Ford Almussafes (València) ha conclòs aquest divendres amb la cancel·lació de dos dies d'ERTE, el 29 i 30 de setembre, en les plantes de fabricació de vehicles (BAO), segons han informat Europa Press fonts sindicals.

L'empresa ha traslladat aquesta decisió als representants dels treballadors després de confirmar que té disponibilitat dels microxips semiconductors, que la seua mancada de subministrament està afectant el sector de l'automoció a nivell mundial, han explicat les mateixes fonts.

Aquesta mateixa setmana, la companyia havia cancel·lat ja diversos dies d'ERTE en dos departaments de la planta de Motors, però estava pendent de confirmar que passaria amb els dies 29 i 30 en les plantes de fabricació de vehicles, que finalment es treballaran.

Aquestes noves cancel·lacions d'ERTE se sumen així a les acordades en en Motors. En concret, en el departament de Muntatge es van cancel·lar els dies d'ERTE previstos per al 23, 24, 27 i 28 de setembre, mentre que en el de Mecanitzats es van cancel·lar els dies ERTE del 25, 26, 27 i 28 d'aqueix mateix mes.

Arxivat a:

Destacats