Els cursos de cuina han inserit laboralment a quatre persones en risc d'exclusió

Guardar

isabel-lozano
isabel-lozano

La regidora d'Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha visitat hui les instal·lacions d'Altaviana, el centre on un grup de persones en risc d'exclusió social es forma en matèries d'hostaleria com són les de cuina i servici de sala. La regidora Lozano ha donat a conéixer allí "la bona notícia" que quatre persones han aconseguit en les últimes setmanes un treball gràcies a aquest programa de la regidoria d'Inserció Sociolaboral que gestiona "València Inserta".

Recentment, la regidora Lozano va realitzar el lliurament de diplomes d'un d'aquests cursos i en l'acte es va comprometre a visitar el centre Altaviana i les seues instal·lacions, per poder comprovar de primera mà com es forma el grup d'alumnes derivat des dels diferents centres de servicis socials municipals.

Així Lozano ha conegut el centre i ha tingut l'oportunitat de provar el dinar del menú que han cuinat els i les alumnes. "Este projecte es fonamenta en la necessitat de facilitar les vies d'inserció laboral, des de la convicció que l'accés al mercat laboral és la principal via de prevenció de les situacions d'exclusió social. Des d'aquesta premissa, el projecte s'adreça a les persones usuàries dels servicis socials de la nostra ciutat, en situació de vulnerabilitat o exclusió", ha dit Lozano, que ha assegurat que l'Ajuntament continuarà impulsant aquesta sèrie de projectes.

Arxivat a:

Destacats