El Servef oferirà suport a Power Electronics en la selecció de nous empleats de l'empresa

Guardar

Powe_electronics_servef
Powe_electronics_servef

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) oferirà suport a l'empresa valenciana Power Electronics per a seleccionar als seus nous empleats, així com la utilització dels seus serveis per a proporcionar formació tant a aturats com als seus treballadors.

Aquest ha sigut un dels principals acords després de la reunió que ha mantingut la secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, María José Mira, i el director general de Planificació i Serveis, Juan Angel Poyatos, amb els representants de l'empresa valenciana.

Mira ha traslladat als directius de l'empresa les subvencions que el Servef ha engegat amb l'objectiu de "recolzar no solament la creació d'ocupació, sinó la incorporació de talent en el teixit productiu valencià".

Així, els responsables de Power Electronics s'han mostrat especialment interessats en el programa de formació a mesura, on se subvencionen les accions formatives que requerisquen les empreses a canvi d'un compromís de contractació i en les ajudes de "Avalem Joves", en les quals el Servef subvenciona fins a 9.000 euros per a la contractació indefinida de joves menors de 30 anys qualificats.

La secretària autonòmica ha mostrat la seua satisfacció perquè una empresa tan representativa com Power Electronics confia en el Servef per a les seues noves contractacions: "El Servef està recuperant la confiança del teixit empresarial valencià gràcies a unes polítiques que donen resposta a les necessitats de la nova economia", ha assenyalat.

"Aquest acord implica el reconeixement per part de les nostres empreses de la utilitat del Servef com a eina per a millorar la competitivitat del teixit productiu. I aquesta és la millor notícia per a totes aquelles persones en situació de desocupació de la nostra Comunitat que confien en nosaltres per a aconseguir un lloc de treball", ha subratllat.

La responsable de l'Ocupació ha explicat que el Servef està duent a terme una campanya de visibilització del Servef entre les empreses valencianes perquè coneguen de primera mà a quin tipus de serveis poden accedir.

"És molt important que les empreses valencianes confien en l'Administració per a seguir creixent, que creen en el potencial humà de la nostra terra per a cobrir els seus llocs de treball perquè d'aquesta manera enforteixen la seua vinculació amb el territori creant riquesa i oportunitats, i açò fa que la nostra Comunitat isca cada vegada més enfortida".

Power Electronics naix fa 30 anys de la mà de la divisió Industrial. Sota aquesta divisió es fabriquen variadors de velocitat d'alta potència per a aplicacions del motor de CA per a baixa i mitja tensió. Aquesta experiència va permetre a Power Electronicsposicionar-se com un dels principals fabricants d'inversors solars a gran escala.

Tots els equips que distribueix són de fabricació valenciana. En l'actualitat, disposa de dues plantes a Figueroles de Domenyo, una a Paterna i una altra en Phoenix, encara que entre els seus plans d'expansió l'empresa té pendent obrir una nova planta en Llíria.

"Amb més de 850 empleats a Espanya, un creixement anual del 25% i amb el 95% de la facturació comercialitzat fora de les nostres fronteres és l'exemple d'èxit empresarial per al Servef", ha apuntat Mira.

Arxivat a:

Destacats