El Servef destinarà 7,7 milions d'euros a mesures sol·licitades per la ciutadania i el personal intern en el procés de participació

El Servef dissenyarà noves oficines d’atenció al públic, engegarà una nova web més intuïtiva, obrirà espais d’innovació i participació i durà a terme una atenció més personalitzada

Guardar

ResultadosNouServef012
ResultadosNouServef012

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació destinarà 7,7 milions d'euros a implementar mesures que ha reclamat la ciutadania i el personal intern que ha col·laborat en el procés de participació del #NouServef.

Així ho ha anunciat Enric Nomdedéu en una roda de premsa on ha presentat als agents socials i a la ciutadania els resultats d'aquest projecte amb el qual, com ha assenyalat, es vol recuperar "la vocació de servei públic d'ocupació del Servef".

Nomdedéu ha detallat que el Servef escometrà una nova pàgina web, alguna cosa que ha sigut "àmpliament demandat per la ciutadania", així com un redissenye de la seua imatge corporativa.

Així mateix, el Servef realitzarà un nou disseny les seues oficines d'atenció al públic, més obertes i amb possibilitat de compartir usos.

També, es pretén proveir als centres Servef de millors eines tecnològiques, com incorporar l'ús de noves pantalles informatives.

D'altra banda, i amb l'objectiu de poder acostar més els serveis d'ocupació, formació i orientació a totes les persones, el Servef engegarà una oficina mòbil que, amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, rodarà per tota la Comunitat, especialment, entre els municipis més xicotets.

"L'objectiu és redefinir l'atenció que proporciona el Servei d'Ocupació Valenciana per a adaptar-ho a les necessitats reals de la ciutadania, les empreses i els agents socials", ha assenyalat Nomdedéu.

Per a açò, es durà a terme una atenció més atenció individualitzada per a atendre les demandes específiques. D'aquesta manera, el secretari autonòmic ha posat l'accent en la contractació de 120 orientadors propis que podran oferir més eines per a la cerca d'ocupació a les persones aturades de la nostra Comunitat-

"Quan diem que som #NouServef no és un slogan publicitari, sinó que estem reinventant el Servei Públic d'Ocupació al costat de la ciutadania", ha remarcat Nomdedéu per a finalitzar la seua intervenció.

NouServef

El procés de participació #NouServef ha permès la participació en el redissenye del nou Servei d'Ocupació de la ciutadania i del personal intern. Així, amb una metodologia dissenyada per Carpe Via, s'han realitzat més de 1.300 enquestes a la ciutadania, 100 empreses i un 10 per cent del personal intern han participat en el procés de participació a través d'entrevistes o tallers.
Destacats