El film "Paella Today" es presenta en Fitur en el Dia de la Comunitat Valenciana

Guardar

Paella Today
Paella Today

Madrid, 18 de gener del 2017.- La pel·lícula de producció valenciana, Paella Today!, es presenta demà dijous 19 de gener a les 16.00 hores, Dia de la Comunitat Valenciana, en el marc de FITUR 2017. El llargmetratge que s'estrenarà a la primavera suposa un clar exponent del cinema com a promoció d'una destinació turística.

A la presentació que tindrà lloc en l'estand Comunitat Valenciana en FITUR assistiran Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme de Generalitat Valenciana, Luis Piquer, Productor executiu, César Sabater, Director de Paella Today, i els actors Alberto Jo Lee i Olga Alamán.

Paella Today és una "gastrocomèdia" mediterrània que aconsegueix integrar la trama d'embolic amb la gastronomia i l'estil de vida mediterrani, passejant als seus personatges per localitzacions més emblemàtiques de València per a atraure i crear vincles emocionals amb l'espectador.

Paella Today filme

Esta "gastrocomedia" mediterrània sobre l'amor, l'amistat i la llibertat està protagonitzada per Pablo Rivero, Olga Alamán, Pau Gregori, Alberto Jo Lee i Emilio Mencheta i compta amb la col·laboració especial de Lolita Flores. Altres cares conegudes com Pablo Carbonell, David Amor i Carmen Alcayde completen el film.

La cinta compta amb el suport de l'Agència Valenciana de Turisme, Turisme VLC i Culturarts-IVAC, així com de diverses marques ambaixadores valencianes com Dacsa, Garcima o SH Hotels, entre altres, i la col·laboració de l'agència Publips-Serviceplan.

Arxivat a:

Destacats