El Consell col·labora amb la Universitat de València per al millor funcionament del Consell Valencià de la Innovació

Té l’objectiu subvencionar les despeses assumides per la universitat per a la participació del professor Andrés García Reche en este òrgan

Guardar

Universitat de Valencia
Universitat de Valencia

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració amb la Universitat de València per a millorar el funcionament del Consell Valencià de la Innovació.

L'objecte del conveni és comptar amb la col·laboració de la Universitat de València per a la participació del professor Andrés García Reche en les tasques que ha de desenvolupar com a vicepresident en el Consell Valencià de la Innovació.

Esta participació suposa una espècie de transferència de coneixements del capital humà de la universitat al servei del desenvolupament econòmic i de l'ocupació de la nostra comunitat.

A més, la Universitat de València es compromet, entre altres qüestions, a reduir a 90 hores la càrrega lectiva del professor Andrés García Reche durant el curs 2016/2017 i a facilitar l'assistència a les reunions del Consell Valencià de la Innovació al personal docent i investigador que puga ser nomenat vocal d'este.

Per la seua banda, la Generalitat aportarà a la Universitat de València 15.000 euros per a subvencionar la contractació del professorat substitut que faça mancada per part de la Universitat.

Este òrgan es va crear mitjançant Decret del Consell de 10 de setembre de 2015 (Decret 146/2015) amb la comesa fonamental d'elaborar el projecte de creació de l'Agència Valenciana de la Innovació per a modernitzar el model productiu; augmentar la competitivitat de les empreses i crear més ocupació i de més qualitat.

Destacats