Economia impulsa una campanya de visibilització del Servef Espai Empreses entre les grans companyies valencianes

Guardar

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball està impulsant una campanya de visibilització del Servef Espai Empreses entre les grans companyies valencianes, en el context de les quals s'emmarca la visita de la directora general d'Ocupació i Formació, Rocío Briones, a l'empresa valenciana Pollos Planes, que contractarà als seus nous empleats a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació.

Aquest ha sigut el principal acord aconseguit després de la visita que ha realitzat Rocío Briones a les instal·lacions que l'empresa té a Massamagrell, on ha mantingut una trobada amb els seus directius, als que ha presentat el Servef Espai Empreses i els ha exposat les línies de treball del Servef per a millorar els servicis del departament d'ocupació del Consell, tant des del punt de vista d'adaptar-se a les necessitats de les empreses valencianes, com orientant la formació dels desocupats a l'especialització quant als perfils que demanden les pròpies empreses.

La directora general ha expressat la seua satisfacció "per un acord que implica el reconeixement per part de l'empresa de la utilitat del Servef com a ferramenta per al teixit productiu i, per tant, que des del Servef s'estan fent les coses bé. I aquesta és la millor notícia per a tots aquells desocupats de la nostra Comunitat que confien en nosaltres per a aconseguir un treball".

Rocío Briones confia que el compromís aconseguit amb Pollos Planes "sea el primer de molts altres. Estem duent a terme una campanya de visibilització del Servef entre les empreses valencianes perquè coneguen de primera mà a què tipus de servicis poden accedir, alhora que ens traslladen què necessiten per a poder continuar millorant la nostra oferta".

Segons s'ha posat de manifest durant la reunió, Pollos Planes, dins dels seus plans d'expansió a Alacant, té previst contractar personal pròximament. "Es molt important que les empreses valencianes confien en l'administració per a continuar creixent, que creguen en el potencial humà de la nostra terra per a cobrir els seus llocs de treball perquè d'esta manera enforteixen la seua vinculació amb el territori creant riquesa i oportunitats, i açò fa que la nostra Comunitat siga cada vegada més forta".

Arxivat a:

Destacats