Cool Vega, els consultors de les millors tomaques del panorama nacional

Cool Vega s'ha convertit en una referència, ha triplicat les seues vendes en dos anys i és ara un dels líders del mercat.

Guardar

Fàbrica de Cool Vega
Fàbrica de Cool Vega

Cool Vega Company, empresa murciana especialitzada en la producció de gaspatxo, vinagreta i tomaca rallat, torna a registrar un any més un creixement molt per sobre de la mitjana del sector enmig del complex escenari inflacionista que està vivint el gran consum els últims mesos.

Les claus de l'èxit: dades, palanques i compromís amb el medi ambient

Les dades que llança el tancament de l'exercici 2022 ens porten un creixement acumulat del 145 % en la xifra de negoci des del 2020, un augment del marge brut del 147 % i del marge de contribució del 628 %. I no és casualitat. Darrere d'aquests magnífics resultats, trobem la labor de tot un equip alineat amb la nova estratègia de l'empresa que comença a la fi de 2020, que és quan s'incorpora el seu nou director general, Antonio Molina.

Després d'identificar les principals palanques de l'empresa – accés a matèria primera, avançada tecnologia i potent knowhow -, no va dubtar a posar-les al servei d'altres empreses de la gran distribució i marques de fabricant per a desenvolupar els seus productes sota el servei Clau en Mà. Així, va passar Cool Vega Company de fabricar els seus gaspatxos i vinagretes sota el paraigua de les seues pròpies marques (Vibs i Cultivalia) i facturar 3.8€ en 2020 a fabricar per a les marques dels operadors de la gran distribució més importants a nivell nacional i facturar quasi 10M€ en 2022 sense haver dut a terme ni una sola inversió.

Així mateix, Cool Vega Company ha guanyat en un major compromís amb el medi ambient, un nou format (brik) gràcies a la joint venture amb Juver Alimentació, el desenvolupament pel seu Departament de Qualitat i I+D+i de dos productes premiats, internacionalització, més presència en els mitjans i pertànyer al comité de direcció de l'Associació Espanyola de Sucs i Gaspatxos, entitat que defensa els interessos de les empreses referents en aquests dos sectors.

Destacats