Consum entrega 38,1 milions d'euros en descomptes als seus socis clients, un 2,4% més que en 2020

Els clients de la Cooperativa s'han estalviat 20,5 € de mitjana fins a setembre i els descomptes més utilitzats han sigut "Els meus Preferits" i "Els Meus Cupons Estalvi", sobretot, per l'app

Guardar

App de Consum
App de Consum

Consum ha entregat un total de 38,1 milions d'euros en descomptes als seus socis-clients des de principi d'any, xifra que suposa un 2,4% més respecte al mateix període de 2020, i que se suma a l'increment del 10% en els descomptes que va entregar la Cooperativa durant l'any passat per a ajudar a estalviar als seus soci-clients davant la crisi provocada per la pandèmia COVID-19.

Aquests descomptes, exclusius per als seus socis consumidors, han suposat un estalvi de 20,5 euros de mitjana per persona i s'han repartit a més socis-clients que en 2020, concretament, a un 11,4% més. Aquesta quantitat prové de tots els descomptes acumulats, encara que els que més han crescut han sigut "Els meus Preferits", un 33%, i "Els Meus Cupons Estalvi", un 29%.

El xec-regal de Consum, que suma el descompte per compres, "Els meus Preferits" i els descomptes "Cheque-crece", continua sent el benefici estrela dels socis clients dins del programa de fidelització Món Consum. Destaquen els descomptes "Cheque-crece", dels quals es beneficien prop del 90% dels clients de la Cooperativa.

"Que els nostres clients puguen estalviar en la cistella de la compra diària és important per a Consum. Per això, recompensem la fidelitat dels nostres socis clients retornant-los una part de les compres en descomptes, tant amb xecs directes com amb descomptes en els productes que més consumeixen. En aquest sentit, fem una oferta personalitzada", segons ha manifestat el director de Soci Client i Màrqueting de la Cooperativa, Manuel García.

Clients més digitals

La manera de canviar els descomptes segueix la tendència de ser cada vegada més digital, ja que ha caigut un 9% l'ús de paper respecte del mateix període de 2020. A més, més del 40% dels descomptes s'usen per mitjans digitals i ha augmentat un 68% el bescanvi de xecs per tecnologia NFC. Amb aquesta tecnologia contactless, els usuaris de l'app Món Consum poden gaudir, d'una forma còmoda, dels seus descomptes acumulats i, a més, identificar-se en caixa sense necessitat de portar la targeta de plàstic tradicional.

Aquesta tendència fa que hagen augmentat les descàrregues de l'app Món Consum un 37% respecte de 2020, especialment, des que la Cooperativa va implementar la compra online per mitjà del mòbil, el febrer de 2021.

A més, Consum aposta per l'omnicanalitat amb descomptes extra que ofereix en el supermercat físic i dels quals només es poden beneficiar els usuaris de l'app quan van a comprar a la tenda. Cada mes, la Cooperativa selecciona uns productes i els senyalitza amb un codi QR que els clients escanegen amb el mòbil per mitjà de l'app Món Consum i, automàticament, se'ls mostra aquest descompte en l'apartat "Els meus Cupons Estalvi", descompte que poden utilitzar tant en la compra física com en la compra online.

Arxivat a:

Destacats