Consum crea 1.000 llocs de treball i fa prop de 4.000 contractacions estacionals en 2021

En els últims 7 anys, la Cooperativa ha generat més de 6.800 llocs de treball

Guardar

Una clienta, en la secció de xarcuteria de Consum
Una clienta, en la secció de xarcuteria de Consum

Consum tancarà l'exercici 2021 amb la creació de 940 nous llocs de treball i més de 3.800 contractacions de reforç per vacances d'estiu i Nadal. En els últims 7 anys, la Cooperativa ha creat 6.878 nous llocs de treball, xifra que situa Consum com la major generadora d'ocupació de la distribució alimentària a Espanya en relació amb la seua mida. Actualment, Consum té més de 18.300 treballadors, dels quals el 72% són dones.

Consum va tancar 2020 amb la creació de 1.355 llocs de treball, una xifra rècord en la generació d'ocupació estable i de qualitat, prenent de referència l'últim lustre, en el qual s'han generat més de 900 llocs de treball de mitjana a l'any.

2021 també ha sigut un any intens quant a contractes de reforç realitzats, tant per a les campanyes d'estiu com de Nadal.

Nové segell Top Employers

A més, Consum ha renovat el segell Top Employers per nové any consecutiu, fet que consolida la Cooperativa com una de les millors empreses per a treballar a Espanya. Aquesta certificació avala les bones pràctiques en matèria de recursos humans de les organitzacions i valida la gestió de la Cooperativa en matèria de personal, per ser una empresa que ofereix condicions laborals excel·lents, secunda i fomenta el talent, s'esforça per millorar les pràctiques cap als seus treballadors i els permet evolucionar constantment.

Arxivat a:

Destacats