Consum comprarà més de 10.200 tones de mandarines i taronges nacionals en la campanya 2021-22

Hui comença amb la campanya nacional de mandarines valencianes de les varietats clemenrubí i orogrós

Guardar

Una empleada de Consum, en una zona de menjar
Una empleada de Consum, en una zona de menjar

Consum inicia la campanya de cítrics nacionals amb l'arribada als supermercats de les mandarines valencianes de les varietats clemenrubí i orogrós i llimes murcianes. En total, la Cooperativa comprarà més de 10.200 tones de mandarines i taronges d'origen nacional durant la campanya 2021-22, fet que suposa un increment d'un 10% del volum de compres a proveïdors locals respecte dels anys anteriors.

Cal destacar que el 90% de les taronges i mandarines que es venen en els supermercats de la cadena són d'origen valencià, fet que reflecteix l'aposta de la Cooperativa pels productes locals i de proximitat durant la temporada de campanya i pels segells de qualitat que els certifiquen.

Consum comercialitzarà les taronges de les varietats navelina, del grup navel, i valències, i les clementines de les varietats marisol, clemenrubí, oronules, mioro, orogrande i clemenules, amb IGP Cítrics Valencians, varietats que ofereix als seus clients durant els mesos que dura la campanya valenciana.

Tal com ha destacat Lourdes Brugera, directora de Vendes i Logística de Frescos i Refrigerats de la Cooperativa, "per a Consum és essencial donar suport a l'economia local i treballem per oferir sempre als nostres clients taronges valencianes i cítrics de les zones on estem presents, com ara Múrcia i Andalusia. A partir d'esta setmana estem en disposició d'oferir cítrics d'ací, que compleixen tots els paràmetres de qualitat i estan en perfecte estat de maduració i consum".

En paral·lel, la Cooperativa també arranca la campanya nacional de llimes, amb la varietat primofiori, d'origen Múrcia i Alacant, i la de pomelos, amb la varietat star ruby, també d'origen Múrcia, amb un total de compres de 2.200 tones i més de 200.000 kg, respectivament.

Apostem pel producte de proximitat

La IGP Cítrics Valencians és l'entitat que certifica les taronges, mandarines i llimes que es cultiven a la Comunitat Valenciana i que compleixen amb uns estrictes requisits d'origen i qualitat. La IGP té dos grans objectius: la certificació i la promoció dels cítrics valencians. El Consell Regulador du a terme rigorosos controls, tant en camp com en magatzems, de condicionament i envasament, per a garantir la qualitat dels cítrics valencians, en aspectes tan importants com la maduresa del producte.

Arxivat a:

Destacats