Consum comprarà més de 10.200 tones de mandarines i taronges nacionals en la campanya 2021-22

Hui comença amb la campanya nacional de mandarines valencianes de les varietats clemenrubí i orogrós

Guardar

Consum
Consum

Consum inicia la campanya de cítrics nacionals amb l'arribada als supermercats de les mandarines valencianes de les varietats clemenrubí i orogrós i llimes murcianes. En total, la Cooperativa comprarà més de 10.200 tones de mandarines i taronges d'origen nacional durant la campanya 2021-22, fet que suposa un increment d'un 10% del volum de compres a proveïdors locals respecte dels anys anteriors.

Cal destacar que el 90% de les taronges i mandarines que es venen en els supermercats de la cadena són d'origen valencià, fet que reflecteix l'aposta de la Cooperativa pels productes locals i de proximitat durant la temporada de campanya i pels segells de qualitat que els certifiquen.

Consum comercialitzarà les taronges de les varietats navelina, del grup navel, i valències, i les clementines de les varietats marisol, clemenrubí, oronules, mioro, orogrande i clemenules, amb IGP Cítrics Valencians, varietats que ofereix als seus clients durant els mesos que dura la campanya valenciana.

Tal com ha destacat Lourdes Brugera, directora de Vendes i Logística de Frescos i Refrigerats de la Cooperativa, "per a Consum és essencial donar suport a l'economia local i treballem per oferir sempre als nostres clients taronges valencianes i cítrics de les zones on estem presents, com ara Múrcia i Andalusia. A partir d'esta setmana estem en disposició d'oferir cítrics d'ací, que compleixen tots els paràmetres de qualitat i estan en perfecte estat de maduració i consum".

En paral·lel, la Cooperativa també arranca la campanya nacional de llimes, amb la varietat primofiori, d'origen Múrcia i Alacant, i la de pomelos, amb la varietat star ruby, també d'origen Múrcia, amb un total de compres de 2.200 tones i més de 200.000 kg, respectivament.

Apostem pel producte de proximitat

La IGP Cítrics Valencians és l'entitat que certifica les taronges, mandarines i llimes que es cultiven a la Comunitat Valenciana i que compleixen amb uns estrictes requisits d'origen i qualitat. La IGP té dos grans objectius: la certificació i la promoció dels cítrics valencians. El Consell Regulador du a terme rigorosos controls, tant en camp com en magatzems, de condicionament i envasament, per a garantir la qualitat dels cítrics valencians, en aspectes tan importants com la maduresa del producte.

Arxivat a:

Destacats