Consum compra més de 736.500 quilos de fruita de pinyol a productors valencians

La Cooperativa aposta per productes de proximitat i quilòmetre zero com la bresquilla, el paraguaià, l’albercoc, les prunes i la nectarina, concretament de la comarca de la Serrania

Guardar

Supermercat Consum
Supermercat Consum

Consum ha comprat 736.528 quilos de fruita de pinyol esta campanya a productors de la Comunitat Valenciana, concretament, de Villar del Arzobispo, a la comarca de la Serrania. La Cooperativa aposta per productes de proximitat i de quilòmetre zero d’origen valencià. Este volum representa el 15,5% de totes les compres de fruita de pinyol que Consum ha fet per a proveir més de 830 supermercats, entre Consum i la franquícia Charter.

En total, Consum ha comprat prop de 5 milions de quilos de fruita de pinyol per a esta campanya, l’origen de la qual és nacional. D’este volum, més del 55% és d’origen regional i local, concretament de la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia i Catalunya. 

En els últims 5 anys, la Cooperativa ha incrementat un 154% les seues compres de fruita de pinyol a productors de la Comunitat Valenciana.

Consum aposta per la compra i el consum de fruites i hortalisses de proximitat i quilòmetre zero per una doble raó: d’una banda, per a donar suport al sector primari i generar riquesa local i regional, i oferir al consumidor els productes en el seu moment òptim de consum; i, d’una altra, per a reduir l’impacte ambiental com una part de la seua responsabilitat social com a Cooperativa. 

La fruita de pinyol que es compra als agricultors valencians es distribuïx entre els supermercats de València, Castelló, Terol, Albacete i Conca durant tota la temporada, que va de maig a setembre.

Arxivat a:

Destacats