Consum amplia la seua tenda online a 14 poblacions més de València i Castelló

Estén el seu e-commerce a huit poblacions de la comarca de la Plana Baixa, a Castelló, entre les quals hi ha Betxí, Onda, Vall d’Uixó, Moncofa o Xilxes, i a sis del Camp de Morvedre, a València, com ara Benicalaf, Faura o Benifairó de les Valls.

Guardar

210616-NdP-Ampliación-TOL-a-14-poblaciones-Vlc-y-Cst
210616-NdP-Ampliación-TOL-a-14-poblaciones-Vlc-y-Cst
Consum continua estenent la seua tenda online per la Comunitat Valenciana i ara ha ampliat este servici a catorze poblacions més de València i Castelló. Concretament, ha estés el seu e-commerce a huit poblacions de la comarca de la Plana Baixa, a Castelló, que són Betxí, Abaixador de Betxí, Onda, la Vall d’Uixó, Moncofa, Xilxes, La Llosa i Almenara; i a sis de la comarca del Camp de Morvedre, a València: Benicalaf, Estació de les Valls, Quartell, Quart de les Valls, Faura i Benifairó de les Valls.Amb esta nova ampliació a 14 poblacions de la Comunitat Valenciana, la Cooperativa arribarà a més de 87.000 clients potencials.En total, la tenda online de Consum està disponible en més de 310 poblacions de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona, Almeria, Múrcia, i Girona, i continuarà l’expansió els pròxims mesos. Disposa de més d’11.500 articles, entre els quals destaquen els aliments frescos al tall, com ara carn, peix i xarcuteria. Per a garantir el millor servici, la comanda online es prepara des del mateix supermercat.

Noves funcionalitats

La tenda online de Consum (tienda.consum.es) està en evolució constant amb noves funcionalitats, com la nova secció "Els teus més comprats", on el client disposa dels productes que compra sovint de manera agrupada. Esta funcionalitat la pot trobar com una categoria més, però també com un nou botó en la pàgina principal, juntament amb altres dos botons nous, com són "La teua última compra" i "Les meues llistes de la compra", que tenen per objectiu fer la comanda de manera més ràpida amb només un clic. També s’hi ha afegit un recomanador, que apareix en forma de carrusel just abans de validar el carret, amb productes que sol comprar el client i que se li poden haver oblidat.A més, els clients de Consum poden fer la compra online des de l’app Món Consum i també consultar els seus descomptes, rebre el Xec Regal abans o fer llistes de la compra, entre d’altres, sense haver d’eixir de la mateixa plataforma, amb la qual cosa es guanya en comoditat i temps. La Cooperativa continua millorant la tecnologia que permeta a l’usuari guanyar en velocitat i agilitat, com ho demostren les últimes novetats.La pàgina principal de tienda.consum.es és molt intuïtiva, simulant la navegació del mòbil, amb un buscador en la capçalera i l’agrupació d’aliments per categories, i també per a facilitar el repàs i la validació del carret. Permet anotar preferències sobre la preparació del producte per als frescos (especejament, neteja, tallades, grossària, etc.). També permet ordenar els productes per preferència de compra: ofertes, compra recurrent, més rellevants, etc.

Arxivat a:

Destacats