Consum activa en les seues tendes donacions a Creu Roja per a Ucraïna i aporta 50.000 euros més a la recaptació

Els clients podran fer una donació a Creu Roja quan compren del 14 al 27 de març en tots els supermercats Consum

Guardar

Una dona compra uns productes en un supermercat
Una dona compra uns productes en un supermercat

Consum activa un primer pla d'ajuda a Ucraïna amb el qual, per mitjà de Creu Roja, donarà 50.000 euros com a suport a la labor humanitària que l'entitat està desenvolupant arran de la situació d'emergència actual.

La Cooperativa també posa a disposició dels seus clients la possibilitat de fer donacions econòmiques en les seues tendes Consum. Els fons recaptats, juntament amb la donació addicional, aniran destinats als afectats d'Ucraïna per a cobrir, principalment, les seues necessitats bàsiques (higiene, roba i menjar), accés a aigua segura, assistència sanitària i protecció i restabliment de contactes familiars.

Les donacions podran fer-se efectives des de hui fins al 27 de març en els més de 460 establiments Consum de la Comunitat Valenciana, Catalunya, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa i Andalusia. L'import donat anirà íntegrament a Creu Roja, com a cobrament per compte d'altri, i així s'indicarà en el tiquet de compra perquè els clients tinguen el justificant de la donació.

Compromís amb les persones

Consum, com a empresa d'economia social, està compromesa fermament amb les comunitats locals on desenvolupa la seua activitat cooperativa i també amb les emergències socials de gran escala. Per mitjà del seu programa solidari, du a terme nombroses accions orientades, principalment, a posar fi a la fam i a garantir l'accés de totes les persones a una alimentació sana, nutritiva i suficient.

En una segona fase, Consum ha previst un pla d'ajuda als refugiats acollits a les zones on està present. Davant d'una crisi humanitària com la d'Ucraïna, la Cooperativa, atesos els seus valors, se suma per a ajudar de forma proactiva les persones que es veuen afectades pel conflicte.

Destacats