Colomer se suma a la reivindicació del sector de l'allotjament turístic en l'acte #ElTurismoEsLaVacuna

Colomer recalca que "el futur està molt vinculat al turisme i serà un reactiu per a la felicitat que el món necessita"

Guardar

Colomer en acto defensa turismo
Colomer en acto defensa turismo

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s'ha sumat a les reivindicacions que ha realitzat el sector turístic sobre la importància del Turisme i el seu paper com a motor de l'economia del sector turístic en l'acte #ElTurismoEsLaVacuna, que ha organitzat l'Associació Empresarial Hotelera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana (Hosbec).

Colomer ha participat en la clausura de la jornada juntament amb el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, i l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, celebrada en l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) i a la qual també ha assistit el director general de Turisme, Herick Campos.

El responsable de Turisme ha ressaltat que durant aquest any "buscàvem dues vacunes en tot moment, una contra el virus i una altra contra la por, i vacunar ara és sens dubte la millor política turística".

A més, ha recalcat que "ara toca defensar l'alegria", al mateix temps que ha incidit en què "el futur està molt vinculat al turisme, serà un reactiu per a la felicitat que el món necessita".

Colomer ha realitzat un al·legat "en favor de la lucidesa, de les idees valentes del sector turístic en un món covard, en un entorn molt difícil" i ha assenyalat que "amb imaginació i disciplina aquest sector sempre ha formulat ponts i alternatives per a abraçar l'esperança".

En aquesta línia, ha posat l'accent que "competir és l'esperit olímpic d'aquest sector, per això ací no falten les idees valentes" i, respecte a les crítiques que han sorgit al sector, ha manifestat que "el problema no és el que pensen els nostres detractors, el problema és que ho feren als nostres caps", per la qual cosa ha recalcat que "necessitem un sector fort i autònom i professional".

La jornada #ElTurismoEsLaVacuna l'ha organitzada Hosbec amb motiu del primer any des de l'inici de les restriccions per la COVID-19 i ha reunit les principals organitzacions empresarials del sector hoteler de la Comunitat Valenciana.

En concret, han intervingut en l'acte els presidents d'organitzacions empresarials del sector hoteler com Toni Mayor, president de Hosbec; Victoria Puche, presidenta d'Associació Provincial d'Hotels d'Alacant (APHA); Cristina Sellés, presidenta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Marina Alta de la Costa Blanca (AEHTMA); Esther Guilabert, presidenta de l'Associació d'Empreses Turístiques d'Elx (AETE); Joaquín Deusdad, president de TEMPS; i Luis Martí, vicepresident executiu de l'Associació Provincial d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Castelló (Ashotur).

Arxivat a:

Destacats