Colomer presenta el 'Pla d'acció per a la transformació digital de l'empresa turística' impulsat per Turisme i el Consell Autonòmic d'Economistes

Aquest pla d'acció s'emmarca en les actuacions que es duen a terme a través del conveni de col·laboració entre Turisme i el Consell Autonòmic d'Economistes de la Comunitat Valenciana

Guardar

Francesc Colomer i Juan José Enríquez
Francesc Colomer i Juan José Enríquez

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat juntament amb el president del Consell de Col·legis d'Economistes de la Comunitat Valenciana i Degà del Col·legi d'Economistes de València, Juan José Enríquez, el 'Pla d'Acció per a promoure la transformació digital de l'empresa turística'.

Aquest pla d'acció s'emmarca en les actuacions que es duen a terme a través del conveni de col·laboració entre Turisme i el Consell Autonòmic d'Economistes de la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha destacat que "aquest acord ens permet tindre un aliat seriós, solvent i rigorós per a fer un treball de digitalització i noves tecnologies en el món de l'empresa".

En aquesta línia, ha assenyalat que "emprendre junts aquesta aventura ens dona majors possibilitats d'encertar i no quedar arrere en els reptes que ens proposa l'economia digital", al mateix temps que ha recalcat que "formar empresaris amb destreses digitals ens farà més fortes de cara al futur".

La presentació ha tingut lloc en el CdT de València, on Francesc Colomer ha volgut ressaltar que "aquest és un espai molt centrat en la formació i en la vocació del turisme de jugar un paper de locomotora i transformació" i ha incidit en què "els CdTs continuaran jugant un gran paper en la formació del capital humà".

Per part seua, el president del Consell de Col·legis d'Economistes de la Comunitat Valenciana i Degà del Col·legi d'Economistes de València, Juan José Enríquez, ha indicat que "aquest conveni és una mostra de la via col·laborativa que s'està establint amb l'Administració Pública, per a convertir a la Comunitat Valenciana en una de les comunitats més competitives".

Enríquez ha assegurat que "amb la signatura d'aquest conveni, des del Consell de Col·legis d'Economistes de la Comunitat Valenciana, impulsarem, en coordinació amb la secretaria autonòmica de Turisme, la transformació digital de les empreses turístiques valencianes, ajudant-les a encaminar els seus passos cap a la digitalització".

Així mateix, Juan José Enríquez ha afegit que "pretenem impulsar fonamentalment a les pimes perquè afronten el repte tecnològic mitjançant una sèrie d'accions de difusió, sensibilització i informació perquè adquirisquen les competències digitals necessàries per a la seua transformació en el nou escenari que ens presenta internet".

Transformació digital de l'empresa turística

El pla d'acció per a la transformació digital de l'empresa turística, s'emmarca en el conveni de col·laboració entre Turisme i el Consell Autonòmic d'Economistes de la Comunitat Valenciana.

El Pla té com a objectiu promoure la transformació digital de l'empresa turística mitjançant accions d'informació, difusió, sensibilització i conscienciació als empresaris i professionals del sector, insistint en la necessitat d'adquirir competències digitals i gestionar la transformació digital dels seus negocis.

En concret, es preveu la creació d'una 'Guia de la Transformació Digital de l'Empresa Turística' i s'elaborarà material didàctic perquè economistes puguen utilitzar-ho en les activitats presencials de difusió i sensibilització.

Destacats