Colomer: "Els hotels de la ciutat de València preveuen una ocupació pròxima al 80% per al cap de setmana de Falles"

Els establiments hotelers de la ciutat de València preveuen una ocupació pròxima al 73% per al tram del 17 al 19 de març i del 78,9% per als dies 18 i 19

Guardar

Assistents a la primera 'mascletà' de les Falles de 2022 en la plaça de l'Ajuntament de València
Assistents a la primera 'mascletà' de les Falles de 2022 en la plaça de l'Ajuntament de València

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que es preveu que els hotels de la ciutat de València "aconseguisquen una ocupació pròxima al 80% per a aquest cap de setmana de Falles".

Així s'ha pronunciat Colomer després de conéixer els resultats del sondeig elaborat per Turisme Comunitat Valenciana a partir d'una mostra d'hotels de totes les categories de la ciutat de València per als dies 17, 18 i 19 de març.

Francesc Colomer ha assenyalat que "els establiments hotelers de la ciutat de València preveuen una ocupació pròxima al 73% per al tram del 17 al 19 de març, i per als dies 18 i 19 de març (divendres i dissabte) l'ocupació assoleix el 78,9%".

Colomer ha valorat les previsions d'ocupació de Falles, encara que s'ha mostrat prudent davant les circumstàncies d'última hora, com la climatologia, que poden afectar aquestes dades i ha assenyalat que "és important tornar a viure unes Falles sense tot just restriccions, però amb totes les garanties".

Promoció turística de les Falles 2022

Turisme Comunitat Valenciana promou a través del portal turístic i dels diferents perfils socials les activitats i els actes més significatius d'aquestes Falles 2022.

D'aquesta manera, a través de diferents publicacions en el seu portal turístic (www.comunitatvalènciana.com), agenda d'esdeveniments i perfils en xarxes socials, Turisme facilita l'accés a la informació de la festa.

Així, Turisme ha preparat, amb especial recalcament en els mercats locals i nacionals, diverses accions per a donar a conéixer la rellevància d'aquestes festes i la seua importància.

Durant els dies 15 a 19 es realitzaran publicacions diàries relacionades amb la festa, secundades per contingut específic en el seu canal de YouTube, diverses accions participatives en el seu canal d'Instagram o crides a compartir fotografies per part dels seguidors vestits amb la indumentària tradicional.

L'Ofrena a la Verge dels Desemparats comptarà amb un espai en Instagram Live, i en Facebook Live es podran viure diferents actes de la setmana fallera.

A més, cada dia en el perfil de Facebook es podrà veure la mascletà de l'en la plaça Ajuntament en directe a les 14 hores.

Cal assenyalar que totes aquestes accions en xarxes socials aniran acompanyades de l'etiqueta #Fallas22, que acompanyarà al de #MediterráneoEnVivo.

Destacats