Colomer destaca que la suma de Cullera a la marca L'Exquisit Mediterrani 'enriqueix i enforteix' l'estratègia culinària de Turisme

Guardar

FrancescColomerCullera
FrancescColomerCullera

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat "la importància de la suma de Cullera, amb tota la seua potència culinària, a l'estratègia gastronòmica de la Comunitat Valenciana i a la seua marca gastroturística L´Exquisit Mediterrani, que aglutina totes les experiències gastronòmiques d'interés que alberga el nostre destí".

Per a Colomer, "la incorporació de Cullera ve a enriquir i a enfortir l'estratègia culinària de Turisme", un projecte que al seu judici "cada vegada anirà agafant més forma i projecció, perquè tenim més varietat i qualitat d'oferta que demostrar".

El titular de Turisme ha recordat que "progressivament, la motivació del viatge pivota més sobre la cuina, l'experiència i la singularitat"; al mateix temps que ha assenyalat que "el turista postcovid serà molt més exigent".

És per això, que "la proposta que ha presentat Cullera lligada a la gastronomia, a la qualificació i a l'excel·lència, farà que el municipi acudisca puntual a la cita del món post-COVID", ha recalcat Colomer.

Colomer ha assistit a la presentació de la marca gastronòmica del destí, a la qual ha assistit l'alcalde de la localitat, Jordi Mayor, així com representants turístics i gastronòmics de la zona. Després de la presentació, que ha tingut lloc en el Museu de l'Arròs, l'alcalde de Cullera ha signat la seua adhesió a la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana i a la seua marca L'Exquisit Mediterrani.Colomer ha donat l'enhorabona al municipi per "la creativitat de la seua nova marca gastronòmica". Per al secretari autonòmic, "descobrir una marca és tot una aventura, un fet emocionant", al mateix temps que ha afirmat que la seua primera impressió és positiva i ha destacat el relat que ha utilitzat Cullera en la creació d'aquest nou distintiu.

Segons Francesc Colomer, "la gastronomia de Cullera tenen un gran tresor, per la seua singularitat, autenticitat i qualitat" i anima a "valorar-la i mantenir-la en el temps".

Així mateix, Colomer ha volgut posar l'accent en el gran factor diferencial d'aportar a Cullera la idea de la gastronomia perquè "la nova marca evoca arrels i credibilitat", alhora que permet recuperar "una història de talent, de voluntat, d'actitud col·lectiva i d'aliança de tots en un mateix projecte".

Turisme britànic

Sobre l'arribada de persones procedents del Regne Unit, Colomer ha assenyalat que enfront de la incertesa de la seua arribada aquest estiu a la Comunitat Valenciana "el millor per a nosaltres seria regionalitzar les dades".

Ha tornat a incidir en què "la Comunitat Valenciana mostra millors resultats que les illes", alhora que ha informat que "són múltiples les gestions que estem fent des de la Generalitat Valenciana".

Per a Colomer, "el turista britànic adora la Comunitat", i espera que "puguem tindre un estiu on la presència dels britànics siga tan dinàmica com siga possible".

La Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana

La Xarxa GastroTurística CV és l'instrument de governança col·laborativa de Turisme CV que, des de 2019, integra als agents en xarxa. Connecta iniciatives i sinergies en el territori a partir dels 10 centres de la Xarxa de CdT i Invat·tur -com a nodes de primer nivell- i 8 eixos d'actuació. Compta amb més de 70 entitats i destinacions turístiques que estan col·laborant a través d'accions, pròpies o en col·laboració, i coordinant els seus programes i un catàleg de prop de 150 actuacions anuals sota la marca L'Exquisit Mediterrani.

Destacats