Colomer destaca la importància del programa CreTurisme "per a paquetitzar serveis i millorar l'experiència turística en la nostra destinació"

Més de 100 empreses adherides al programa CreaTurisme han participat en una jornada de 'networking'

Guardar

Jornada de 'networking'
Jornada de 'networking'

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat "la importància del programa CreaTurisme a l'hora de paquetitzar serveis i millorar l'experiència turística en el nostre destí". Francesc Colomer ha inaugurat la jornada de 'networking' dirigida a les empreses adherides als diferents programes de producte de CreaTurisme, on han participat més de 100 empreses que formen part d'aquesta estratègia de producte impulsada per Turisme CV.

L'objectiu d'aquesta jornada, organitzada per Turisme, és facilitar el contacte directe entre les empreses adherides a CreaTurisme per a aconseguir la generació d'aliances amb les quals poder estructurar experiències combinades que provoquen major demanda i circulació de turistes pel destí Comunitat Valenciana.

Durant la inauguració, Colomer ha explicat que "aquest matí hem presentat el Bo Viatge 2022, on hem remarcat la importància que té el programa CreaTurisme" i ha ressaltat que "el bo viatge està permetent ser útil per a les empreses".

Jornada de 'networking'

Durant la jornada de 'networking', les més de 100 empreses participants de les tres línies de programes de CreaTurisme (Mediterrani Cultural, Natural, a més del Rural, Actiu i esportiu) han mantingut reunions de treball entre ells amb l'objectiu d'iniciar col·laboracions, sinergies o negocis entre els participants.

També s'ha realitzat una breu presentació resum del que ha suposat l'estratègia CreaTurisme des de la seua posada en marxa en 2018 i s'han donat a conéixer les pròximes actuacions que es duran a terme relacionades amb el projecte.

La realització de jornades de 'networking' és una de les actuacions més demandades i millor valorades per les empreses i entitats que formen part de CreaTurisme. Així, participen en aquesta jornada tantes agències de viatges, allotjaments o empreses d'activitats, per a facilitar la reunió i dels interessos que puguen perseguir els assistents.

Aquesta actuació s'incorpora a la resta d'accions de promoció i difusió que s'han programat des del programa CreaTurisme i que la pandèmia va impedir que es continuaren produint de manera presencial.

Arxivat a:

Destacats