Cevisama 2021 se suspén finalment davant l'impacte del coronavirus

El saló internacional de la indústria ceràmica ja havia retardat la seua celebració de febrer a maig, però han decidit cancel·lar l’edició d’enguany finalment

Guardar

200203_FOTO_1_PRE_CEVISAMA_2020
200203_FOTO_1_PRE_CEVISAMA_2020

El que s'ha consolidat com un dels esdeveniments més importants de la indústria ceràmica, Cevisama, ha suspés finalment la seua celebració en 2021. Així ho ha comunicat el comité organitzador del saló, que ha justificat aquesta decisió per la "mala evolució de la pandèmia".

Cevisama 2021 hauria d'haver-se celebrat al febrer en condicions normals, però davant l'arribada de la pandèmia del coronavirus, poc després de celebrar-se l'any passat, l'organització ja va anunciar que aquest 2021 es traslladaria del 24 al 28 de maig en Feria València, organitzadora del saló internacional.

Per a anticipar-se i tindre lloc "amb garanties d'èxit", finalment s'ha decidit suspendre aquesta edició i passar-la a febrer de 2022. I és que Feria València ha constatat que la indústria ceràmica necessita organitzar aquest esdeveniment per a impulsar-se comercialment a nivell internacional, però les restriccions de mobilitat i la preocupant i incerta evolució obliguen a prendre aquesta decisió.

Destacats