Caixa Popular s'incorpora al col·lectiu de socis de la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers (FEBF)

Guardar

firma de convenio
firma de convenio

Caixa Popular s'ha incorporat al Consell General de Socis de la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers (FEBF). L'acord ha sigut ratificat aquest matí en les instal·lacions de la Fundació, en l'edifici de la Borsa de València, per Isabel Giménez, Directora General de la FEBF, i per Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular.

Mitjançant aquesta adhesió com a Soci de la FEBF, Caixa Popular té com a objectiu "recolzar les actuacions de la Fundació per a contribuir a millorar el nivell de professionalitat dels empresaris i directius valencians", ha ressaltat Ortí. En la seua opinió, la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers és un dels fòrums de trobada i debat sobre temes financers més importants de la Comunitat Valenciana. "Un dels camins més eficaços per a aconseguir l'èxit empresarial és cuidar molt la formació dels seus equips de persones. Empreses d'èxit també contribuiran a ser una Comunitat Autònoma d'èxit", ha apuntat.

Amb acords com el present es "vol impulsar el desenvolupament economicofinancer del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana, i d'aquesta manera, aportar mitjançant l'elaboració d'estudis i l'organització de Fòrums de trobada, així com la posada en valor de projectes realitzats per a la plaça financera Valenciana", ha explicat Giménez.

"Potenciar l'educació i la formació és un dels valors que distingeix a Caixa Popular en el seu model de gestió. En Caixa Popular cuidem molt la formació de les persones com a mecanisme de millora de la professionalitat i de tenir als clients satisfets per la qualitat de l'assessorament financer que reben en la nostra entitat. Coincidim amb els objectius de la Fundació en aqueix sentit", ha argumentat Ortiz.

Caixa Popular, amb 40 anys d'història, s'ha consolidat com a referent del sistema financer valencià, pel seu model de gestió per valors i per la seua solvència. L'entitat realitza una banca cooperativa, propera a les persones i al seu entorn. Compta amb una xarxa d'oficines que abasta tota la província de València i algunes ciutats d'Alacant, prestant servei a les empreses, cooperatives i famílies valencianes.

La FEBF constitueix un fòrum de trobada d'elevada rellevància en l'activitat econòmica de la Comunitat Valenciana, incentivant en les seues activitats i publicacions l'intercanvi d'opinions i la proposta de nous projectes entre empresaris, directius, entitats financeres, consultors, advocats i assessors.

Arxivat a:

Destacats