Caixa Popular s'alia amb UCEV per impulsar les cooperatives d'ensenyament valencianes

Guardar

Francisco Machado, responsable d’Universitats i Centres d’Ensenyament de Caixa Popular, i Miquel Ruiz, president d’UCEV
Francisco Machado, responsable d’Universitats i Centres d’Ensenyament de Caixa Popular, i Miquel Ruiz, president d’UCEV

La Unió de Cooperatives d'Ensenyament Valencianes (UCEV) i Caixa Popular han signat un acord de col·laboració que proporciona a les seues cooperatives adherides condicions avantatjoses en productes i serveis financers.

Amb aquest conveni els centres educatius cooperatius tindran condicions especials en els comptes que obrin en l'entitat financera i en productes de finançament per a adquisició d'equipaments o materials, reforma d'immobles. El seu alumnat i famílies podran accedir també a préstecs per al finançament dels graus, màsters i postgraus, entre d'altres.

Francisco Machado, responsable d'Universitats i Centres d'Ensenyament de Caixa Popular, i Miquel Ruiz, president d'UCEV, han estat els encarregats de formalitzar la signatura de l'acord entre totes dues entitats, que s'ha celebrat en els serveis centrals de l'entitat financera valenciana.

La UCEV és l'entitat representativa de les cooperatives d'ensenyament valencianes i compta entre els seus objectius primordials el de dinamitzar i consolidar el moviment cooperatiu dedicat a l'ensenyament.

En l'actualitat, existeixen en tota la Comunitat Valenciana 73 escoles cooperatives que operen en els diferents nivells de l'ensenyament als quals acudeixen més de 25.000 alumnes. Són majoritàriament centres concertats que desenvolupen la seua activitat amb un alt grau de vocació de servei públic tractant de respondre a les necessitats socials i educatives dels seus barris i municipis.

Per la seua banda, Caixa Popular, com a cooperativa de crèdit, té entre els seus objectius la potenciació del cooperativisme com a instrument per a la millora de la societat valenciana. Amb aquesta finalitat ajuda a les cooperatives valencianes facilitant-les instruments de suport financer.

A més, l'entitat financera potencia l'educació i la formació de les persones amb la idea que apostar per l'educació és apostar pel futur i proporcionar les bases perquè les generacions futures tinguen la capacitat de desenvolupar-se en una societat més justa.

Arxivat a:

Destacats