Caixa Popular s'alia amb l'Institut Empresarial de l'Horta Sud per donar suport a les empreses de la comarca

Guardar

Signatura de l'acord entre Caixa Popular i l'Institut Empresarial de l'Horta Sud
Signatura de l'acord entre Caixa Popular i l'Institut Empresarial de l'Horta Sud

D'una banda, el president de l'Institut Empresarial de l'Horta Sud, José Duran, i el vicepresident executiu, Francisco Pons, i, d'altra banda, el director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, han signat un nou acord de col·laboració per treballar conjuntament i revitalitzar el teixit empresarial del territori.

Amb aquesta aliança Caixa Popular facilitarà la gestió economicofinancera de les agrupacions empresarials associades i col·laborarà en el desenvolupament de l'Institut Empresarial de l'Horta Sud i de les Associacions Empresarials que l'integren.

A més, l'entitat financera valenciana posa als seus tècnics a disposició de l'Institut Empresarial de l'Horta Sud per a la realització de cursos o jornades relacionades amb temes financers o d'assegurances.

L'Institut Empresarial de l'Horta Sud contribueix al desenvolupament social, cultural i econòmic de les empreses situades a la comarca de l'Horta Sud.

Amb més de 40 anys d'història, Caixa Popular ofereix un model de banca cooperativa, diferent, social i solidària i amb les seues accions contribueix a dinamitzar i millorar la societat valenciana i enfortir el teixit comercial i empresarial valencià.

Arxivat a:

Destacats