Caixa Popular incrementa un 20% els seus beneficis i aconsegueix els 12 milions d’euros de resultats

Guardar

As. Caixa Popular
As. Caixa Popular

La principal entitat financera valenciana ha obtingut en 2018 uns Beneficis de 12 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 20%, i situa el ràtio sobre ATM (ROA) en el 0,72.

L'entitat ha finalitzat l'exercici amb uns Dipòsits de 1.438 milions d'euros, la qual cosa representa un increment del 7% respecte a l'anterior.

Caixa Popular ha continuat la seua política activa a l'hora d'oferir finançament a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes. L'entitat ha concedit un total de 7.996 noves operacions d'Inversió als seus clients. Les Inversions Creditícies s'han situat en 991 milions d'euros, la qual cosa implica un creixement del 14,70, respecte al 2017.

Les dotacions al Fons d'Insolvència de 8,14 milions d'euros, situa la cobertura total de la Morositat en un 54%, amb un descens del ràtio de mora fins al 5,95%.

Al tancament de l'exercici, el Marge d'Interessos s'ha situat en 33 milions d'euros, amb un increment del 5%; i el Marge Brut en 51,53 milions d'euros, amb un augment del 13%. El Ràtio d'Eficiència s'ha situat en 59,70.

En 2018 Caixa Popular ha aconseguit 193.890 clients, la qual cosa implica un creixement de 3.890 nous clients. A més, el 67% del total de clients ja són usuaris de Ruralvía, la banca digital de l'entitat que combina la més moderna tecnologia i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural.

En aquest moment, el 77% de les operacions que fan els clients ja es realitzen a través dels canals digitals o d'autoservei.

El creixement de la cooperativa també s'ha reflectit en l'equip humà, amb 4 nous llocs de treball creats durant l'any. Caixa Popular compta amb una plantilla de 326 persones, on la major part d'ells són Socis de Treball de l'entitat, és a dir propietaris d'aquesta.

Caixa Popular continua oferint cobertura financera a les poblacions valencianes i manté el seu pla d'expansió. En el 2018 ha obert dos noves oficines en el barri de Russafa a València i a Requena. L'entitat preveu per a aquest primer trimestre de l'any una nova oficina a la ciutat de Villena, que serà la tercera a la província d'Alacant, i en el segon semestre té previst obrir en la població de Tavernes de la Valldigna.

En total, la cooperativa compta amb una xarxa de 71 oficines repartides per les principals poblacions valencianes. Totes elles ofereixen l'horari presencial més ampli del mercat, ja que obrin al públic en horari de matí i vesprada.

El Pla Estratègic de Caixa Popular continuarà fixant les claus en un creixement sostenible, que permeta oferir un model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent.

Caixa Popular reverteix en la societat els beneficis que genera i deixa una important petjada social en el territori valencià. Gràcies al compromís amb les persones i a la seua implicació amb l'entorn, l'entitat durant tot 2018 s'ha implicat en multitud de projectes que contribueixen a dinamitzar i millorar a la societat valenciana, amb especial rellevància en aquells que ajuden a apoderar a la dona, enfortir el teixit comercial i empresarial, així com l'esport i la cultura valenciana.

Arxivat a:

Destacats