Banca Privada de Caixa Popular organitza una jornada exclusiva sobre les perspectives econòmiques i dels mercats financers

Guardar

Evento Banca Privada (1)
Evento Banca Privada (1)

Amb el títol “Perspectives econòmiques i dels mercats financers 2020” Banca Privada de Caixa Popular ha organitzat una conferència exclusiva en què han participat 150 clients de l’entitat financera valenciana principal.

La jornada l’ha inaugurada la directora de Banca Privada, Mónica Blesa, que ha presentat les xifres més significatives de Gescooperativo SGIIC, gestora del grup Banc Cooperatiu Espanyol, que gestiona més de 5.000 milions d’euros distribuïts entre 55 fons i 11 SICAV.

A continuació, ha intervingut el director general de Gescooperativo SGIIC, Gonzalo Rodríguez-Sahagún, per exposar l’escenari macroeconòmic actual i les expectatives per països i zones geogràfiques, com els Estats Units, els països emergents, el Japó, l’eurozona o Espanya.

Rodríguez-Sahagún ha destacat la millora en la percepció del cicle econòmic malgrat l’afebliment global També ha subratllat l’estabilització del ritme de desacceleració a Europa, el creixement pel que fa al potencial a llarg termini dels Estats Units i la pèrdua d’inèrcia en el ritme de creixement als països emergents.

La política monetària dels governs; els riscos geopolítics, com ara la tensió al golf Pèrsic, el Brexit, les futures eleccions americanes i italianes, i el coronavirus; la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina, i l’endeutament creixent en aquest últim país han sigut alguns dels temes que també ha abordat el director general de Gescooperativo SGIIC.

En relació a la renda fixa, Rodríguez-Sahagún ha repassat l’evolució i l’escenari actual de baixa rendibilitat i ha conclòs presentant la seua visió per països.

El tancament de la jornada ha anat a càrrec de la subdirectora de Gescooperativo SGIIC, Beatriz Gutiérrez, que ha exposat l’evolució dels mercats de renda variable i les expectatives per mercat, zona i sectorials.

Durant la seua intervenció ha destacat el comportament dels beneficis empresarials i les divergències que a vegades es produeixen amb la valoració recollida en els mercats, que permeten aprofitar oportunitats en companyies amb bons fonaments, generadores de caixa, amb bons marges i endeutament reduït, en països amb creixement i perspectives favorables.

La subdirectora de Gescooperativo SGIIC ha traslladat la postura de la gestora en els seus fons d’inversió més destacats: fons sostenibles i fons de rendavariable internacional, categoria en què aquesta gestora disposa de dos fons situats entre els 20 millors fons espanyols de borsa en l’últim any.

Arxivat a:

Destacats