Xavi Castillo presenta per primera vegada en la Gran Fira el seu espectacle amb música en directe

Guardar

Xavi Castillo Aphonics
Xavi Castillo Aphonics

El valencià Xavi Castillo va arribar als Concerts de Vivers amb un espectacle que unix la música al seu peculiar estil d'humor irreverent: “Veriueu-ho-show”, amb actuacions musicals en directe. El ‘showman' va actuar acompanyat d'A-Phonics, amb Juan Diego Sanchis a la guitarra, Eugeni Camacho a la bateria, Nacho Arnau al baix, i Montxo a la guitarra.

L'espectacle combina el teatre d'investigació, l'humor i el rock and roll, que porta la seua crítica i imitació cap a l'actualitat política. Es tracta d'un format original, amb el qual l'humorista valencià, membre de la companyia Pot de Plom Paròdies, ha fidelitzat el públic pel seu atreviment i peculiaritat.

L'actuació de Castillo i A-Phonics va anar precedida pel també artista valencià Òscar Briz, els últims discos del qual es caracteritzen per la senzillesa i l'efectivitat com a base per a la crítica, amb un repertori d'aires clàssics.

Amb esta cita els Concerts de Vivers afronten els seus últims dies després d'una edició massiva que finalitzarà  hui amb l'actuació, d'Ilegales i el dissabte de Raimundo Amador.

Destacats