Willy Toledo i Pilar Castro estrenen la nova temporada del Conversatori del CCCC

Guardar

Pilar Castro  y Willy Toledo
Pilar Castro y Willy Toledo

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) presenta aquest diumenge, 28 de març, una nova edició del seu Conversatori en el qual es reuniran personalitats del món de la cultura, el cinema o la televisió.

La trobada, conduïda per la periodista, Mariola Cubells, servirà per a entaular conversacions sobre distintes facetes del món de l'art i de l'espectacle, per a desvelar la persona que hi ha darrere del personatge; com afronten els seus oficis, els nous reptes, i s'insistirà en aspectes sobre la igualtat o la llibertat creativa.

Per al director del CCCC "aquestes trobades serveixen per a acostar al CCCC la creació escènica i la televisió en una nova manera de reflexionar sobre aspectes de la nostra vida quotidiana, per a trencar estereotips i fomentar el diàleg entre les diferents esferes de l'art, en l'entorn del museu".

'Actors per a emmarcar', així són Willy Toledo i Pilar Castro amb els quals el CCCC inaugura aquest diumenge la nova temporada dels seus Conversatoris. Els seguiran l'actor Javier Cámara i el guionista, Diego San José ('Ocho apellidos vascos') amb 'Escriure i dir', a l'abril.

El CCCC portarà també els seus Conversatoris al Menador Espai Cultural de Castelló a través del Consorci de Museus. El pròxim mes de maig 'La ficció i la vida' reunirà dues dones, la periodista Montse Domínguez i l'escriptora, Almudena Grandes.

De tornada al CCCC, al juny, el Conversatori serà 'Cosir i ballar' amb el modista, Lorenzo Caprile i el ballarí i coreògraf Nacho Duato i al juliol, 'L'art de fer el ridícul' arribarà de la mà dels còmics, Arturo Valls i Ernesto Sevilla.

L'humor continuarà sent el fil conductor d'aquests Conversatoris que el Consorci de Museus traslladarà al Centre Cultural Las Cigarreras, el pròxim mes de setembre, amb Berto Romero i Laura Márquez en 'Les dones còmiques i ells'.

Willy Toledo i Pilar Castro: els dos costats del llit de nou junts al CCCC

Formen part del bon cinema, de la bona ficció espanyola, d'una col·lecció d'actors amb senyals d'identitat. Junts en la cèlebre 'Los dos lados de la cama' i en la sèrie 'Cuestión de sexo' Willy Toledo i Pilar Castro van coincidir novament en els escenaris el passat any en la peça teatral 'El chico de la última fila', sota les ordres d'Andrés Lima.

Els artistes s'asseuen aquest diumenge en el Conversatori del CCCC per a conversar sobre la comèdia, sobre els seus oficis i treballs teatrals.

Willy Toledo, allunyat durant algun temps dels escenaris, dels platós a Espanya, va tornar a la ficció en 2020 amb la sèrie de Mateo Gil, 'Los favoritos de Midas'. Pilar Castro estrena pel·lícules, teatre i televisió a totes hores. I ara, a més, camina enredrada amb Candela Peña en 'Puerto y camino', una sèrie creada i escrita per Peña, i que protagonitzaran les dues.

Castro, que va presentar amb èxit l'última gala dels Premis Feroz, i Toledo, que torna en breu a l'escenari a les ordes d'Andrés Lima de nou, s'asseuran al sofà de Conversatori per a desvelar els com i els perquè del seu ofici.

Les trobades es podran seguir en viu al CCCC, amb entrada gratuïta i reserva prèvia, o des de casa a través del canal de YouTube del Consorci de Museus.

Més informació i reserves: www.consorcimuseus.gva.es

Destacats