València Extra impulsa la seua comunitat de subscriptors

El diari de proximitat aposta per tres modalitats de subscripcions amb avantatges exclusius

Guardar

Redacció del diari digital València Extra a la ciutat de València.
Redacció del diari digital València Extra a la ciutat de València.

València Extra avança en la seua nova etapa marcada per la innovació, les noves tecnologies i la major qualitat en els continguts. Més de cinc anys després que la capçalera digital començara a informar als valencians i les valencianes, hui impulsa la seua primera comunitat de subscriptors i subscriptores en la seua aposta pel periodisme de proximitat de qualitat i el seu compromís amb els lectors i lectores.

Així ho ha destacat el director de València Extra, Álex Ladrón de Guevara, que incideix en la important aposta que desenvolupa el periòdic en aquest nou període: "Després de cinc anys informant cada dia sobre la ciutat i la província de València i la Comunitat Valenciana, iniciem etapa marcada per la qualitat i amb un equip consolidat en la nostra redacció".

El director explica que, des de hui mateix, els lectors i lectores de València Extra podran crear una comunitat a través de la subscripció. "Som molt pocs mitjans els que apostem per informar en la nostra llengua, per això és més important que mai aconseguir el suport dels nostres lectors i lectores, que van a poder crear una comunitat on no solament podran conéixer tota l'actualitat, sinó també gaudir de continguts exclusius i altres avantatges, com les experiències i l'oci en el nostre territori", afig.

Redacció de València Extra
Redaccion València Extra 2021

En concret, hi ha tres modalitats de subscripció: la gratuïta, la mensual i l'anual. Quant a la gratuïta, permet l'accés exclusiu com a membre de la Comunitat Extra, guardar notícies i reportatges per a llegir-los en un altre moment, rebre una newsletter diària amb els principals temes del dia i interactuar amb els continguts a través de comentaris.

Respecte a la mensual, amb un preu de 4,95 euros al mes, permet, a més dels avantatges de la subscripció gratuïta, l'accés a reportatges de gran qualitat que inclouen nous llenguatges digitals elaborats per l'equip de periodistes, així com la participació de sortejos d'entrades de cinema, oci i altres activitats.

Aquest tipus d'avantatges es manté en la subscripció anual, que té un preu de 49,50 euros a l'any. A diferència de les anteriors, en aquest cas hi ha un estalvi de dos mesos de quota i l'envio a domicili de la revista exclusiva de València Extra, un dels suplements en paper del diari que triomfa especialment en els municipis valencians.

David Rodríguez, CEO de València Extra, destaca que "l'objectiu d'oferir aquesta comunitat no solament és recolzar un mitjà de comunicació de proximitat que aposta pel valencià com a llengua principal, sinó reforçar el compromís amb l'audiència que, cada dia, fa créixer València Extra". "La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha posat en una dificil situació econòmica als mitjans de comunicació, pitjor també ha demostrat l'important paper que juguen en situacions d'emergència i en la nostra rutina", insisteix.

Nova etapa del diari

D'aquesta forma, València Extra avança en la seua nova etapa. El passat 22 de setembre, la capçalera va sorprendre amb un restyling integral de la seua pàgina web i de la seua imatge corporativa amb un disseny d'Eugenio Simó.

Una transformació que ha anat acompanyada de noves col·laboracions i formats. Jordi Sarrión i Carbonell, fundador i director de la Revista Mirall, així com Lluis Bertomeu, director de l'agència de comunicació Satori Comunicació i membre del Consell Polític de Demòcrates Valencians, són algunes de les signatures que posaran el seu accent en el diari a través de columnes d'opinió i anàlisi.

Cada dijous, Emma Tomás sorprén als espectadors i espectadores amb els convidats i convidades de 'Diàlegs', mentre que Amàlia Garrigós capitanea el primer podcast cultural del mitjà, Sona Cultura, amb periodicitat setmanal i disponible a València Extra i totes les plataformes digitals.

"Amb l'obertura de la comunitat de subscriptors esperem fer un pas més en la nostra consolidació i estrényer llaços amb els nostres lectors i lectores per a millorar el nostre servei i seguir ampliant continguts i formats", assegura Ladrón de Guevara.

Destacats