Un festival de cors en els mercats municipals per al Nadal

Guardar

Mercat Cabanyal
Mercat Cabanyal

L'Ajuntament ha preparat un ampli i variat programa d’activitats a la ciutat de València per al Nadal d’enguany i la regidoria de Comerç ha volgut participar amb l’organització d’un festival de cors en els mercats municipals de la ciutat, en col·laboració amb la regidoria de Cultura Festiva. 

“La ciutat disposa d'una gran oferta comercial que permet comprar de tot, en tots els formats, a tots els preus i en tots els barris, en els xicotets comerços i, per suposat, en els mercats municipals, que es converteixen en el punt estrella on acudir per fer les compres nadalenques per als menjars familiars”, ha dit Carlos Galiana, regidor de Comerç.

“Es tracta d’una actuació que redunda en la descentralització de les activitats de Nadal per tots els barris de la ciutat de València, com ja hem fet amb els arbres als barris, o amb l’enllumenat, que enguany arriba a tots els pobles de la ciutat”, ha dit Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva.

Per això, enguany, l’Ajuntament ha decidit que la cultura també arribe als mercats municipals, on els valencians i valencianes podran disfrutar dels cors que amenitzaran les compres nadalenques en tots els mercats municipals de la nostra ciutat, una activitat que compta el recolzament de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.

Concretament serà el dissabte 17 de desembre, a les 12 hores, quan els recitals de nadales tindran lloc en els mercats municipals d’Algirós, Benicalap, Benimàmet, Cabanyal, Castella, Grau, Convent de Jerusalem, Jesús, Mossén Sorell, Natzaret, Rojas Clemente, Russafa i Torrefiel.

Els cors formen part de la campanya nadelenca que ha preparat la regidoria de Comerç per a estes dates, en la qual la programació es nodreix de moltes activitats, tant culturals com d’iniciatives variades de diferents matèries.

Destacats