Un espectacle de llum, aigua i so al llac de l'Hemisfèric

Guardar

lago_hemisferic
lago_hemisferic

Les nits d'estiu en la Ciutat de les Arts i les Ciències tenen un espectacle de lliure accés: de dijous a dissabte a les 23 hores l'exposició exterior 'Sis escultures' de Tony Cragg amb efectes de so, llums i fonts d'aigua.

Es tracta d'un espectacle totalment gratuït que combina els jocs i cortines d'aigua amb recursos audiovisuals i que se celebrarà fins a l'1 de setembre amb motiu de l'exposició 'Sis escultures' de la Fundació Hortensia Herrera instal·lada en els exteriors de la Ciutat dels Arts i els Ciències.

'Seis escultures' és obra de l'artista britànic Tony Cragg. Quatre escultures se situen sobre l'aigua en diversos estanys del recinte. Estan realitzades en diversos materials com el bronze, l'acer i la fibra de vidre; algunes sobrepassen els sis metres d'altura i els 4.000 quilograms.

Tony Cragg està considerat el referent del ressorgir de l'escultura britànica dels 80 i un dels més icònics. El seu treball es caracteritza per l'ús de molt variats materials com són la pedra, la fusta, l'alumini, el bronze, l'acer o el plàstic que convertix en formes orgàniques.

Destacats