Tots els detalls sobre la nova temporada de L'Alqueria Blanca

Els nous capítols començaran a emetre's a partir del pròxim 21 de març

Guardar

Alqueria_Blanca.Rodatge1
Alqueria_Blanca.Rodatge1

À Punt revelava, ahir, quan començarà L'Alqueria Blanca. Doncs bé, serà a partir del pròxim 21 de març quan es comencen a emetre els nous capítols d'una de les sèries més mítiques de Canal 9. Després d'anys d'enyorança, la televisió pública valenciana no només la recupera, sinó que, ha "blindat el rodatge de tres temporades més", ha apuntat Alfred Costa, director general d'À Punt Mèdia durant la presentació.

Així, la temporada 12 de L'Alqueria Blanca estarà composta per un total de 18 capítols, que s'emetran cada diumenge a les 21.15 hores. Una nova Alqueria visualment parlant, però que ha recuperat les trames, les cares més conegudes i eixe toc d'humor que tant li caracteritzava. Sens dubte, una molt bona notícia per a tots els seguidors i seguidores de la sèrie que podran, de nou, gaudir de personatges tan mítics com Raquel, Diego, Blanca o Xavi.

Però, a més, fins que arribe el moment de l'estrena, caldrà estar molt atents a la web, la ràdio i la televisió d'À Punt Mèdia. I és que tenen preparats continguts transmèdia que no deixaran a ningú indiferent. I, per descomptat, per al gran dia – 21 de març – s'ha preparat una programació d'allò més especial, que començarà després de l'Informatiu del migdia.

Aquesta programació arrancarà amb un especial d''Atrapa'm si pots' amb alguns dels actors i actrius de L'Alqueria, i també alguns fans, que demostraran tot el que saben d'aquesta sèrie valenciana. A més, eixa mateixa vesprada del diumenge, durant quatre hores, es recopilaran els millors moments de L'Alqueria Blanca. Finalment, a les 21.15 hores, s'emetrà el primer capítol de la nova temporada i, en acabar, hi haurà un programa especial per a comentar l'estrena.

Però això no acaba ací, ja que cada setmana, a 'Bona vesprada', hi haurà una prèvia del nou capítol on, a més, podrem conéixer més als actors i actrius d'aquesta sèrie.

A la presentació de la nova temporada de L'Alqueria Blanca també han assistit els actors i actrius María Maroto, Carme Juan i Alex Gadea, que s'han mostrat molt il·lusionats per "tornar a casa"; així com el coordinador de guió Paco López Diago, que ha llançat el desig que "L'Alqueria Blanca torne a ser el que un dia va ser per a la societat valenciana".

Arxivat a:

Destacats