Tot un èxit la nova edició del Saló del Manga

Guardar

IMG_6445
IMG_6445

La XVIII edició del Saló del Manga de València ha batut tots els rècords. Malgrat que el temps no ha acompanyat aquesta edició, l'assistència ha sigut massiva i han assistit més de 5.000 persones. València Extra ha tingut l'oportunitat de parlar amb membres de l'organització i han destacat el creixement d'aquesta edició així com un calendari d'activitats intens durant tot aquest cap de setmana.

IMG_6449Els amants del manga han tingut l'oportunitat de viure els Cosplays més elaborats així com un taller dels mateixos però han sigut moltes més les activitats que han conformat aquesta nova edició. Sessió de signatures amb Shigetu Koyama, concurs de cosplay infantil, sessió de videojocs, karaoke, i molt més.

 

 

IMG_6451IMG_6437

IMG_6453

 

 

 

 

Els amants dels vuitanta també han pogut adquirir algunes de les joies més importants de les consoles Nintendo o Sega i els seus jocs mítics. A més sessions de massatges i demostracions de karate són solament un exemple de tot el que s'ha pogut veure aquest cap de setmana.

Personatges com Son Goku, de la mítica One Piece i també alguns coneguts de la ficció com Arrow, Harry Potter o Harley Queen han compartit dos dies amb els assistents.

Des de València Extra us volem mostrar una xicoteta part de tot el que han gaudit aquest cap de setmana. Riures, esperit friki i tot el millor del Japó ha estat durant dos dies en Fira València.

IMG_6439IMG_6438IMG_6435IMG_6436IMG_6442

Sens dubte després de l'èxit d'aquesta edició i les novetats que s'han incorporat, molts ja esperen amb ganes la pròxima edició del Saló que ja s'està fent un buit entre els Salons del Manga de tota Espanya.

Arxivat a:

Destacats