Tornen les nits de cine a La Nau

Guardar

Cocteau's La belle et la bete
Cocteau's La belle et la bete

A partir de hui comencen, un any més, les projeccions nocturnes a l’aire lliure a la seu i centre cultural de la Universitat de València, La Nau. Com en edicions anteriors, les projeccions s’organitzaran entorn de dos cicles temàtics: Estranyes parelles i Voluntat de ferro. Estranyes parelles se centra en pel·lícules on els protagonistes són pols oposats que troben, sense pretendre-ho, punts en comú. Per altra banda, en Voluntat de ferro destaquen els personatges obsessionats per aconseguir els seus objectius.

Les sessions són gratuïtes, començaran a les 22 hores i comptaran amb una presentació i un col·loqui posterior perquè els espectadors puguen tindre una visió més crítica de les pel·lícules. Totes elles seran en versió original subtitulades al castellà.

El cine d’estiu de La Nau compta ja amb nou edicions, sent sempre característic per l’afany d’apropar a l’espectador el cine intel·lectual i allunyat del ‘mainstream’. Sens dubte, s’ha convertit en un imprescindible per als aficionats al sèptim art.

Podeu consultar la programació ací

 

Destacats