Tornen les Falles i de nou L'ETNO convoca el concurs fotogràfic Wiki Loves Falles

La iniciativa del Museu Valencià d'Etnologia de la Diputació pretén incrementar les imatges existents en la Wikipedia sobre la festa fallera

Guardar

Cartell Wiki Loves Folk
Cartell Wiki Loves Folk

El Museu Valencià d'Etnologia, L'ETNO, al costat de Wikimedia España, Amical Wikimedia i amb la col·laboració de l'Associació d'Estudis Fallers, organitza per sisé any consecutiu, dins de la convocatòria anual Wiki Loves Folk, un concurs especial sobre Falles amb l'objectiu d'ampliar les imatges existents en la Wikipedia sobre aquesta festa.

Amb la tornada a la normalitat de la festa valenciana, L'ETNO proposa eixir al carrer, gaudir dels actes, fer fotos i compartir-les al repositori d'imatges de la Wikipedia: Wikimedia Commons. El període per a pujar les fotografies comprén del 15 de març fins al 15 d'abril de 2022. El sistema de pujada és molt fàcil i intuïtiu, però en cas de tindre dubtes, la Biblioteca de L'ETNO ofereix la seua ajuda per a poder fer-ho amb èxit.

Un jurat triarà als guanyadors en les dues categories establides: millor foto d'una falla i millor foto d'una activitat fallera. Els premis són dos lots de publicacions i regals de L'ETNO entre els quals s'hi troben catàlegs, a més del Joc de taula Espanta la por i una #Etnototebag, la borsa de la campanya Cap a un Museu sostenible.

Així mateix, les fotografies participaran en el concurs Wiki Loves Folk de Wikimedia España si enguany es torna a convocar després de dos anys de parada per la Covid-19.

Destacats