The Tok Fest reunirà músics i influencers en el Ciutat de València

Guardar

the tok fest
the tok fest

The Tok Fest, el "primer" festival europeu de música, cultura i influencers, se celebrarà el pròxim 26 de juny en l'estadi Ciutat de València.

La cita, que també passarà el 3 de juliol pel Wizink Center de Madrid, comptarà amb artistes musicals i els influencers "més importants del país", a més de coreografies, xarrades, 'challenges', entrevistes i sortejos, i incidirà "en el compromís social i individual en l'ús de les xarxes socials", assegura l'organització en un comunicat.

TikTok és la xarxa social més utilitzada entre els qui tenen entre els 14 i els 25 anys, sens dubte. La plataforma de vídeos de quinze segons ha servit, a més, no sols per a connectar a milions de joves usuaris per tot el planeta, sinó també per a rellançar la carrera de músics de renom internacional com Doja Cat, Curtis Roach i Lil Nas X, entre altres.

The Tok Fest vol "aprofitar l'enorme potencial comunicatiu que tenen les xarxes socials per a subratllar la necessària funció social que poden exercir i conscienciar als més joves entorn de qüestions d'apressant actualitat, com són el rebuig al bullying a les escoles, la necessitat d'una alimentació saludable, el respecte als col·lectius LGTBI o el rebuig ferm a la violència de gènere".

En el festival, els espectadors ocuparan plaça de seient en la graderia nord del camp de futbol del Ciutat de València, enfront de l'escenari, situat en paral·lel a la seua tribuna i respectant totes les mesures sanitàries pertinents (distància social, ús obligatori de mascareta, dispensadors de gel hidroalcohòlic en entrades i eixides del recinte, barra covid-free).

GÈNERES URBANS

En el cartell figuren representants dels gèneres urbans d'última generació (reggaeton, hip-hop, trap, pop), com són Víctor Pérez, Yago Roche, Chema Rivas, Paris Boy i "molts més encara per confirmar", avancen.

Comptarà també amb més d'una desena d'influencers, no sols de TikTok, sinó de xarxes socials com Twitch, Instagram o Facebook, com Riverss, Andrea Palazón, Isaac Belk, Lucía Bellido, Lidia Rauet, Archie Ted, Dani Marrero, Quintana 00, Jesica, Aitana Soriano, Laura Rouder, Álvaro Suarez, Nico 20, Guille Montsó, Aisha i Kevin i altres més, el nom de les quals es donarà a conéixer prompte, tots ells amb milions de seguidors.

Les entrades poden adquirir-se a través de www.tokfest.es, Fever i El Corte Inglés, des de 19,90 euros.

Destacats