Tardor culmina el seu "gran viatge" en Patraix, el barri de València que va donar nom al seu disc

Guardar

tardor_grup
tardor_grup

Tardor salda el seu "deute" amb Patraix aquest divendres, 11 d'octubre, amb l'últim concert del seu gira en la plaça del barri de València que va donar nom al seu tercer disc, en una vetlada de música en directe al costat de L'Home Brut i Revetla Warrios.

El quintet valencià mai ha trepitjat Patraix, a pesar que està present en les seues cançons, fotografies, videoclips i entrevistes. De fet, aquest "territori màgic" llueix en la caràtula del disc i en l'escenografia en cadascuna de les actuacions del seu "gran viatge" dels dos últims anys.

En "el lloc on va començar tot" va nàixer una idea "captivadora" que va cristal·litzar en el disc més reeixit de la banda i en una aventura de directes "extenuant". "Ara, els carrers que van ser origen seran també la meta", amb entrada serà lliure. "És hora de retornar les melodies al barri que les va prestar. La malenconia, no obstant això, serà bandejada d'aquesta celebració", destaca Tardor en un comunicat.

El recital forma part de la programació de les Festes Populars de Patraix i convertirà la plaça del barri en un auditori natural que bressolarà a la banda i al públic. Tardor s'ha reservat un "últim as en la mànega" per a l'escena postcrèdits, per la qual cosa "caldrà esperar al final del final".

En aquesta "reinvenció" del tradicional 'Festitraix', els valencians no estaran sols, al costat de L'HomeBrut i Revetla Warriors, amb l'inici dels concerts a les 22.30 hores. El grup promet "una festa colossal" com a punt final a tot un viatge.

LA MADURESA DE TARDOR

'Patraix' va veure la llum el setembre de 2017 com un àlbum que reflectia l'entrada en la maduresa de Tardor, amb lletres que celebraven la felicitat de construir un "niu" a la ciutat on havien crescut i melodies plenes de pop lluminós. La banda va créixer amb la incorporació del teclista Yeray Calvo i va llançar aquest disc com una aposta "sense pretextos" i la producció "més ambiciosa" de la seua trajectòria.

Després d'assumir aquest punt d'inflexió han eixit "reforçats" al llarg d'un camí "llarg i ple de fites extraordinàries", com les dues nits en el Palau de la Música de València o el premi Ovidi al millor àlbum pop.

El tercer LP de la seua discografia s'ha desplegat per mig centenar d'escenaris: sales, auditoris, places i festivals. I ha suposat la creació d'un segell, Primavera d'Hivern, que ha començat a escriure "la seua pròpia història".

Arxivat a:

Destacats