Tallers DIY 'Alunizaje extremo' i 'Las Nocturnas de invierno' en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Guardar

planetario_hemisferic
planetario_hemisferic

El Museu de les Ciències ofereix aquest cap de setmana per al públic general nous tallers realitzats en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA) i que formen part de la proposta de "Passaport a l'Espai'. El dissabte 21 i el diumenge 22 de gener, d'11.00 a 12.00 hores es realitzarà el Taller "Do it your self. Alunizaje extremo".

Una breu introducció sobre història de les missions a la Lluna i com hem pogut allunar en diverses ocasions, com es preparen els mòduls per a explorar el satèl·lit o per què en canvi és tan difícil aterrar en Mart, són alguns dels temes que plantegen els divulgadors científics mentre es realitza aquesta activitat. Els participants dissenyen el seu propi 'mòdul lunar' amb materials que esmorteïsquen la seua caiguda des de la terrassa exterior del Museu. L'objectiu és que 'allune' suaument de manera que el contingut del mòdul- un ou- es pose sobre la superfície 'lunar' sense patir cap dany.

Els tallers formen part de l'oferta de 'Passaport a l'Espai', una proposta que reuneix els continguts relacionats amb l'astronomia de la Ciutat dels Arts i les Ciències. Els socis del Club CienciAmics o del Club de la Ciutat dels Arts i les Ciències podran participar de forma gratuïta en aquesta activitat prèvia reserva. Per al públic general el preu és d'1 euro sempre que s'adquirisca l'entrada al Museu.

Destacats