Sona la Dipu participa el dissabte en el “Bonic/a Fest” amb sis actuacions musicals

Guardar

Bonica Fest
Bonica Fest

El concurs de pop – rock de la Diputació, Sona la Dipu, participa en l'esdeveniment Bonic/a Fest dissabte que ve 17 de setembre, una jornada en la qual els mercats municipals de València s'ompliran d'activitats gratuïtes.

Sis grups de Sona la Dipu composen la programació de concerts musicals. El primer a actuar serà La Hora del Te, en el mercat de Jesús – Patraix, a les 20:00. A les 22:00 actuarà Tardor en el mercat de Jerusalem i Carlos Zanetti ho farà en el d’Algirós. Per a concloure la jornada, a les 23:00 actuaran L’home Brut en el mercat de Castella – avinguda del Cid, Nanga Parbat ho farà en el mercat de Rojas Clemente i Octava Polar actuarà en el mercat de Benicalap.

Sona la Dipu continua així apostant per la promoció dels grups valencians mitjançant l'actuació dels participants del concurs en esdeveniments musicals de referència, tant en la província com en altres ciutats del país.

La Diputació col·labora en aquest projecte impulsat per l'Ajuntament de València amb l'objectiu de situar als mercats en el mapa de la ciutat, promocionar-los i dotar-los de dinamisme.

Entre les activitats del Bonic/a Fest destaquen la degustació de paelles, karaoke, passarel·les de moda i múltiples espectacles de ball, moda, tallers o actuacions musicals de jazz, swing o rock, a més de les tapes elaborades i productes frescos que oferiran les parades dels mercats.

Arxivat a:

Destacats