«Sona la Dipu» finalitza la gira de guanyadors a la sala La Riviera de Madrid

El grup Lígula serà l'encarregat de clausurar aquest programa de concerts per les sales més importants d'Espanya al costat de Miss Caffeina

Guardar

ligula-7
ligula-7

La gira de guanyadors de Sona la Dipu 2016 finalitza aquest divendres 20 de gener a la mateixa ciutat on va iniciar fa tres mesos. La sala La Riviera de Madrid, una de les més emblemàtiques de la capital, acollirà demà, a partir de les 19:30 hores, el concert dels grups Lígula i Miss Caffeina.

Culmina així la primera i reeixida gira de concerts organitzada pel programa musical de la Diputació de València i que ha portat a Lígula i Meridian Response a recórrer les ciutats de Madrid, Barcelona, Saragossa, Castelló, Màlaga, Múrcia, Alcalá de Henares, Valladolid, Salamanca i Granada al costat de La Bien Querida, Carlos Sadness i Miss Caffeina, esgotant totes les localitats disponibles.

De cara al concert d'aquest divendres, Lígula és una banda formada per huit músics que combinen melodies entre folk - rock i estils americans. Per la seua parta, Miss Caffeina constitueix una banda d'indie rock i pop, formada per Alberto Jiménez, Sergio Sastre, Álvaro Navarro i Antonio Poza, que s'ha erigit com un dels grups bandera durant l'exercici 2016.

 

Promoció dels grups

A més de la gira nacional, ambdues bandes al costat d'altres participants en el concurs, actuaran en múltiples festivals i concerts durant el proper any, tant a la província de València com a la resta d'Espanya.

En aquesta aposta de la Corporació per la promoció de les bandes valencianes i emergents, Sona la Dipu ha estat present per primera vegada en múltiples festivals de referència, com el Viña Rock, el Primavera Sound, l'Arenal Sound, el Festival de les Arts, Festival Cabo de Plata, el Low Festival, el festival Get Mad, el Fuzzville o el Canet Rock, en els quals han compartit cartell amb artistes de reconegut prestigi.

Destacats