Sona la Dipu celebra la darrera semifinal demà a Utiel

Guardar

Concert IZAL amb Sona La Dipu a Ontinyent
Concert IZAL amb Sona La Dipu a Ontinyent

Utiel acull demà la quarta i darrera semifinal del Sona la Dipu a les 21:30 h en el camp de futbol La Celadilla, on actuaran en directe els grups Nanga Parbat, Moonflower i Candela Roots, amb Malú com a artista convidada.

En aquesta semifinal es decidirà el darrer grup finalista del concurs de pop-rock de la Diputació, que actuarà amb The Saltitos, Meridian Response i Lígula, guanyadors de les semifinals celebrades a Xirivella, Alzira i Ontinyent, respectivament.

El pròxim 16 de setembre, l'Eliana acollirà la gran final del Sona la Dipu, on actuaran els quatre finalistes del concurs i es coneixeran els dos guanyadors del certamen de la Diputació. A més, aquest esdeveniment comptarà amb l'actuació dels artistes convidats Love of Lesbian i Miss Caffeina.

Finalment, Gandia acollirà la presentació dels guanyadors el 30 de setembre, amb l'actuació especial de La Raíz. Els guanyadors, els seleccionarà un jurat professional i públic, format pel crític musical Eduardo Guillot, el periodista i gerent propietari de Discos Oldies Vicente Fabuel, el cap de comunicació de la Rambleta i programador del Deleste Festival, Quique Medina, el coordinador de Mondo Sonoro Comunitat Valenciana, Liberto Peiró, i el director del Low Festival, José Manuel Piñero, que han sigut els encarregats de seleccionar les dotze bandes semifinalistes d'entre les huitanta candidatures rebudes.

La novena edició del Sona la Dipu ha estat composta per quatre semifinals i una final amb dos guanyadors, s'ha mantingut el premi a la millor cançó en valencià, que no exclou altres premis, i s'ha introduït el premi de música en femení.

Enguany, el concurs de pop-rock farà concerts en tots els municipis de la província que ho soŀliciten sense cap cost per a l'ajuntament. També hi participaran grups d' edicions anteriors del concurs i del pop-rock de la província.

Ja hi ha programats més de dotze concerts per a enguany en els municipis de Massamagrell, Gandia, Xirivella, Sagunt, Picassent, Alfafar, Alzira, Ontinyent, Utiel, Chelva, la Pobla Llarga i Albaida, als quals se sumaran d’altres que ho soŀliciten.

Arxivat a:

Destacats