'Sona la Dipu 2017' arriba carregada de novetats

‘Sona la Dipu’ tornarà a comptar amb un pressupost de 850.000 euros

Guardar

sona-la-dipu-2017
sona-la-dipu-2017

La Diputació de València ha presentat, aquest matí, la nova edició de 'Sona la Dipu 2017', un esdeveniment important en el món de la música, que no solament ve carregat de novetats, sinó que a més s'està consolidant com un referent per a les bandes novelles valencianes.

A l'acte han assistit el President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, el Director Musical de Sona la Dipu, Enrique Borrás, i, finalment, Eduardo Guillot, portaveu del jurat de Sona la Dipu, que enguany comptarà amb més presència femenina, així com amb músics, com és el cas de May Ibáñez del grup 'Badlands', guanyadors de Sona la Dipu 2015.

En l'edició d'enguany, d'acord amb Isabel García, diputada de Joventut, Esports i Igualtat, se seguirà la línia de l'any passat, encara que amb novetats. 'Hem apostat pel format de l'anterior edició amb set concerts, una presentació del festival, que serà a Cullera i comptarem amb artistes com 'Nancys Rubias', 'Badlands' o 'Meridian Response', quatre semifinals i la presentació dels guanyadors a Picassent. Però a més, tindrem com a novetats, no solament la professionalització del jurat, sinó també comptarem amb una major presència en les xarxes socials, i amb una web molt més dinàmica'.

'Sona la Dipu 2017' tornarà a comptar amb un pressupost de 850.000 euros, destinats a promocionar i ajudar a noves bandes valencianes. En aquest sentit, Isabel García ha afegit que 'ja tenim pactada la participació dels guanyadors de 'Sona la Dipu 2016' en diferents festivals, com el Viñarock, Primavera Sound, Les Arts o Arenal Sound, entre altres, i, per descomptat, ja està obert el termini perquè els ajuntaments dels diferents municipis sol·liciten l'actuació d'una banda en les seues festes'.

Per a l'elecció dels festivals, en els quals participaran les bandes valencianes de l'anterior edició, el Director Musical de Sona la Dipu, Enrique Borrás, ha afirmat que 'hem valorat aquells festivals que tenen una major repercussió, així com aquells que estan al nostre abast. L'objectiu és ficar a aquestes bandes en el món de la música perquè vagen consolidant la seua carrera'.

Es preveu que al voltant de 100 grups musicals participen en aquesta nova edició de 'Sona la Dipu'. I és que segons ha assegurat el President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, 'aquest festival s'està consolidant en un programa global. No volem que només tinga repercussió en un moment determinat, sinó que tinga activitat durant tot l'any, però sense perdre l'essència de 'Sona la Dipu': Donar a conéixer noves bandes de música, ajudar-los a gravar el seu disc i ajudar-los al fet que es pugen a escenaris amb altres grups de prestigi nacional i internacional'.

Així mateix ha afegit que 'l'any passat vam arribar a 80 municipis, reforçàrem la nostra marca en festivals i comptarem amb un jurat professional. Enguany, continuarem apostant per això perquè els grups tinguen un suport seriós per a seguir promocionant-se'.

Arxivat a:

Destacats